Hizmet benim için kutsal bir görev

  • 0
  • 1.040
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet HalkPartisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Avukat Şehmus Kayapınar,İzmir’in en fedakar insanlarının Karabağlar ilçesinde oturduğunu belirterek“Burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek, yaşam şartlarını kolaylaştırmakve fayda sağlamak benim için onur mücadelesi olacaktır. Bunu kutsal bir vazifeolarak görüyorum” dedi. Karabağlar mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek mahallelininsorunları hakkında bilgi alan Kayapınar, “Doğru, dürüst ve yansız çalışmak içinyola çıktık. Kimsenin bizim yanımızda olması bizden yana olması kural değil amabiz herkesin yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.  

“Her şeyden önceinsan”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun danışmanı olduğu sıradaistifa ederek Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Avukat ŞehmusKayapınar, çalışmalarını muhtar ziyaretleriyle sürdürüyor. Adnan Süvari,Şehitler, Tahsin Yazıcı ve Metin Oktay Mahallesi muhtarlarıyla bir araya gelenKayapınar, mahalle ve mahallelinin sorunları hakkında bilgi aldı. Belediyebaşkanlığını bir makam olarak değil, halka hizmet yolunda bir görev olarakgördüğünü anlatan Kayapınar, “Karabağlarlı hemşehrilerimin çektiği sıkıntılarıve yaşadığı zorlukları görünce bu yolda daha fazla emek harcamak istiyorum.Güzel İzmirimizin her bölgesini iyi bilirim. İzmir’in en fedakâr insanlarıKarabağlar’da oturuyor. Bu insanlara hizmet etmek, yaşam şartlarınıkolaylaştırmak ve onlara fayda sağlamak benim için bir onur mücadelesiolacaktır. Belediyecilik anlayışımızda her şeyden önce insanımızın yanındaolmak var. Sorunlar çıktığında aranan bir belediye değil, sorun çıkmadan önlemalan, yaşam alışkanlıklarını bozmayan bir belediyecilik anlayışıyla hizmetetmek için yola çıktım” diye konuştu. 

Güçlü bir ekibiz
Asla “Ben” değil daima “Biz” olacaklarını sözlerine ekleyen ŞehmusKayapınar, aday adayı olmadan önce ‘insana hizmet’ konusunda aynı fikirde birleştikleriekip arkadaşlarıyla bir araya geldiğini ifade etti. Kayapınar sözlerini şöylesürdürdü; “Bugünlerde yanımda görünmeyen ancak yoğun bir çalışma içerisindeolan güçlü bir ekibimiz var. Tecrübesi, doluluğu ve her şeyden önce içindeinsan sevgisi ve merhameti olan ekibimizle belediye hizmetlerini az hataylayapacağımıza eminiz. Vatandaşımızın duasını da alarak işe talip olduk, yineöyle görev yapacağız”.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv