Hizmet binası beğeni topladı

  • 0
  • 738
Hizmet binası beğeni topladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ile Cumhuriyet Halk Partili ve Ak Partili belediye meclis üyelerine yeni hizmet binasını gezdirdi. Kaymakam ve meclis üyeleri tarafından büyük beğeni toplayan hizmet binasına belediyenin dışında hizmet verecek müdürlükler hariç diğer tüm birimler 15 Mart’a kadar taşınacak.  4 katlı hizmet binasının tüm katlarını Kaymakam ve meclis üyelerine tanıtarak gezdiren Başkan Selvitopu, vatandaşlara burada çok daha rahat hizmet edeceklerini belirterek, “Amacımız Karabağlar halkına daha sağlıklı hizmet vermek ve insanların buradan aldığı hizmetten dolayı mutlu olmalarını sağlamak.” Dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin Yeşillik Caddesi’nde bulunan ve çok yakın bir zamanda hizmete açılacak olan hizmet binası tamamlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ile Cumhuriyet Halk Partili ve Ak Partili belediye meclis üyelerine yeni hizmet binasını gezdirdi. Hizmet binasını gezen Kaymakam ve meclis üyeleri Başkan Selvitopu’na teşekkür ederek, yeni bina hakkındaki beğenilerini ilettiler.

15 Mart’a kadar taşınacak
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 4 katlı hizmet binasında çalışmaların genel itibariyle tamamlandığını fakat ufak tefek eksikliklerin kaldığını belirtti. Belediye birimlerinin peyderpey yeni hizmet binasına taşındıklarını ifade eden Başkan Selvitopu, 15 Mart’a kadar da belediyenin dışında hizmet verecek müdürlükler hariç, diğer tüm müdürlüklerin binaya taşınıp hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Selvitopu, “Binamızdaki çalışmalar tamamlandı. İçerisinde ufak tefek eksiklikler var. Bunlar da birimler yerleşip çalışmalara başladıkça tespit edilip giderilecek eksiklikler. Şu anda buraya taşınmış olan ve hala taşınması süren müdürlüklerimiz var. Bu taşınma işlemi bir süre devam edecek. 15 Mart’a kadar ise tüm birimlerimiz bu binaya taşınıp hizmetlerini sürdürecekler.” Dedi.

Hem vatandaşlar hem çalışanlar rahat edecek
Yeni hizmet binasının çok sayıda ihtiyaca cevap verecek nitelikte olduğunu, birimlerin tek çatı altında hizmet vereceğini söyleyen Başkan Sevlitopu bu hizmetleri verirken hem çalışanların hem de vatandaşların rahat edeceğini belirtti. Selvitopu sözlerini şöyle sürdürdü:  “Amacımız Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı ve rahat bir ortamda hizmet vermek, belediyemizden memnun ayrılmalarını sağlamak. Yeni hizmet binamızda tüm müdürlüklerimizle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi, onları yormadan mutlu etmeyi amaçlıyoruz.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv