Hizmetleri 57 mahalleye yayacağız

  • 0
  • 1.045
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  belediye tarafından kısa bir sürede yapılan üçmuhtarlık binasının açılışına katıldı. Muhtarlar için, “Elimiz, gözümüz,kulağımız” vurgusunu yapan Başkan Selvitopu, “Bize oy veren, vermeyen herkese aynı gözle aynı eşit bakışla hizmetederek geleceğin Karabağlar'ını yaratmak bizim görevimiz olacaktır.Gerçekleştireceğimiz hizmetleri Karabağlar’daki 57 mahalleye yayacağız.”dedi.

 

 

Karabağlar Belediyesi tarafından bir ay gibi kısa sürede yapılanArap Hasan, Muammer Akar ve Günaltay mahallelerindeki hizmet binaları KarabağlarBelediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz,Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıylahizmete girdi. Muhtarların fiziki çalışma şartlarını iyileştirebilmek ve dahaiyi hizmet verebilmelerine katkı sağlamak için açılan hizmet binalarınınaçılışı yoğun ilgi gördü. Muhtarlık binalarının açılış kurdelasını BaşkanSelvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar ve İlçe Başkanı Polat Manduz’la birliktekesti. Açılışta muhtarlara Atatürk tablosu ve Türk bayrağı hediye edenSelvitopu muhtarların her mahalledeki sorunlarda kendilerine yardımcıolacaklarını belirterek “Bizlerin de onları rahat ettirmemiz görevimizolacaktır.” Dedi.

 

 

Karabağlar’ı geleceğebirlikte hazırlayacağız

 

Muhtarlık binaları açılışında yaptığı konuşmalarda,  480 bin nüfuslu bir ilçenin başkanı olduğunuhatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “ Artık hizmet etmezamanı. İnsanlar oy versin vermesin tüm Karabağlar’ın belediye başkanıyım. Hiçkimsenin şüphesi olmasın. Herkese aynı gözle aynı eşit bakışla hizmet etmeyeçalışarak görevimizi yapacağız. Çalışmalarımızı Karabağlar'ın 57 mahallesineyayacağız. Geleceğin çağdaş Karabağlar'ını hazırlamak bizlerin görevi.” diyekonuştu.

Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde halkla, muhtarlarla,sivil toplum örgütleriyle içi içe olacaklarını bir kez daha hatırlatan BaşkanSelvitopu, “Bize yanlış yaptığımızda yanlışları hatırlatın. Doğru yaptığımızdada moral verin. Çünkü bu süreci sizlerle paylaşacağız.” diyerek sözlerininoktaladı.

 

 

MuhtarlarSelvitopu’na teşekkür etti

 

Muhtarlıkları yenilenen Arap Hasan Mahallesi Muhtarı HülyaTorun, Muammer Akar Mahallesi Muhtarı Sıtkı Kuzu ve Günaltay Mahallesi MuhtarıHasan Metin de kendilerine böyle bir hizmet binası yapan Karabağlar BelediyeBaşkanı Muhittin Selvitopu'na ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini dilegetirdiler. Vatandaşların mahallede olan sıkıntılarını belediyeyeilettiklerinde anında çözüm bulduklarını belirten muhtarlar 5 yıl süreiçerisinde belediye ile aynı uyum içinde çalışmak istediklerini söylediler.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv