Homeros Kısa Öykü Yarışması heyecanı sürüyor    

Bornova Belediyesi’nin Türk Edebiyatı’na yeni eserler kazandırmak amacıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği ‘Homeros Kısa Öykü Yarışması’ başvuruları devam ediyor.

  • 0
  • 366
Homeros Kısa Öykü Yarışması heyecanı sürüyor    
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin Türk Edebiyatı’na yeni eserler kazandırmak amacıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği ‘Homeros Kısa Öykü Yarışması’ başvuruları devam ediyor. Katılmak isteyenler için 8 Haziran olan son başvuru tarihi yarışmanın yoğun talep görmesi dolayısıyla 6 Temmuz 2018 tarine kadar uzatıldı. 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının katılımına açık olan yarışmada dereceye giren eserlerden birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin lira ödül verilecek. 
 
Eserlerin daha önce basılmamış ve herhangi bir yarışmadan ödül almamış olması gerekiyor. Konu seçiminin serbest olduğu yarışmaya, her yazar sadece bir eserle katılabilecek. Öyküler en fazla 5 sayfa olacak. Eserler kargo ile “Bornova Belediyesi Atatürk Kitaplığı Fevzi Çakmak Cad. No: 32/A K: 2 Bornova / İZMİR” adresine gönderilecek. İnternet ya da elden başvuru kabul edilmeyecek. Yarışma seçici kurulu, Şengül Kıran, Bahri Karaduman, Halim Yazıcı, Yıldız İlhan ve Murat Şahin’den oluşacak. Yarışma şartnamesine Bornova Belediyesi’nin web sitesi www.bornova.bel.tr’den ulaşılabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv