Hoş Geldin Bebek” Kampanyası Tüm Hızıyla Sürüyor

  • 0
  • 456
Yazı Boyutu:

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerailelerin yaşadığı adreslere giderek içinde bebek eşyalarının bulunduğu hediye paketlerinibizzat teslim ediyor. Bugüne kadar 700 bebeğe ulaşan ekipler dünyaya gözlerininaçan her bebek için çalışmaya devam edecek. Bayraklı’nın bebekleri “Hoş geldin bebek” kampanyasıile hatırlanmaya devam ediyor. Bayraklı Belediyesi, yeni doğandan 3 aylıkbebeklere kadar tüm bebeklere muhtarlık kayıtlarından ulaşıyor. Ekipler dahasonra bebeklerin adreslerine ekip yollayarak içinde 80lik bebek bezi paketi,ıslak havlu, cam biberon, emzik, çıngıraklı sulu dişlik ve önlük bulunan hediyepaketlerini teslim ediyor.  

Çorbada tuzumuz olsun 
2014 yılı başlangıcıyla projenin startını verdiklerinikaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Projede bugüne kadar 700bebeğe paket hediye ederek başladık. Hediyelerimiz 0-3 aylık bebeklerikapsıyor. Bu dönemde hepimizin de bildiği üzere bebeklerin de ihtiyaçları fazlaoluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu mutlu günde çorbada tuzumuz olsunistedik. Faydamız olduysa ne mutlu bize. Bizim bebeklerimize ulaşabilmemiz içinailelerimiz muhtarlıklara çocuklarını kaydettirmeleri gerekiyor” diye konuştu. 

Aileler memnun
 Bayraklı Belediyesi’nden gelen hediye paketlerindendolayı hayli memnun olduklarını dile getiren aileler, “Hatırlandığımızı bilmekgüzel. Mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv