Hüseyin Aslan hizmet noktasında çok daha etkin konumda olmalıdır

  • 0
  • 944
Yazı Boyutu:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Türk kooperatifçiliğinin örnek kuruluşunun Ege-Koop olduğunu belirterek, “ Şüphesiz bu başarı Genel Başkan Hüseyin Aslan’ın çalışkanlığı, deneyimi ve çok yönlü oluşu sayesinde elde edilmiştir. Dileğimiz Sayın Aslan gibi donanımlı, birikimli ve çok yönlü arkadaşlarımızın sayısının artması ve hizmet noktasında çok daha etkin konumlarda bulunmasıdır.” dedi.
 
 
CHP’nin Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili Avukat Bülent Tezcan, beraberinde CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ege-Koop Ankara Temsilcisi Faruk Demir ile birlikte Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ı ziyaret etti.
 
TEZCAN: “KENDİSİNİ TAKTİRLE İZLİYORUZ…”
Gerek Ege-Koop gerekse Hüseyin Aslan’ın başarılı çalışmaları ile birer marka haline geldiklerini, artık Aslan’ı sadece İzmir ve bölgenin değil Türkiye’nin tanıdığını kaydeden Tezcan, “ Özellikle kooperatifçilikte ulaştığı nokta, elde ettiği müthiş başarının altını çizmek gerekiyor. CHP olarak Sayın Aslan’ın hem kentsel dönüşüm konusundaki girişimlerini, toplumu bilinçlendirmeye yönelik çalışmalarını hem de partimiz için de büyük önem taşıyan İzmir’in gelişip, güzelleşmesi adına ortaya koyduğu projeleri taktirle izliyoruz. Bunun yanı sıra Sayın Aslan’ın basın dünyasındaki birikimini de biliyoruz. Gerçekten çok çalışkan, durdurak bilmeyen, çok yönlü bir İzmir sevdalısı. Dileğimiz Sayın Aslan’ın bu vasıflarına sahip insanlarımızın sayısının artması ve de hizmet noktasında çok daha etkin konumda kendilerine yer bulmalarıdır. Türkiye’nin daha aydınlık yarınları ve geleceği için bu şart.” dedi.
 
DEMİR: SAYIN ASLAN’DAN YARARLANILMALI…
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ege-Koop Ankara Temsilcisi Faruk Demir ise, Hüseyin Aslan ile uzun yıllara dayanan bir dostlukları olduğunu kaydederek, “ Gerçekten hem iş alanında hem de bir gazeteci olarak fikir hayatında çok önemli bir birikime sahip. Özellikle güncel bir konu olan kentsel dönüşüm konusunda kendisinden yararlanılması, takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
 
ASLAN: HUKUK HERKESE LAZIM…
Tezcan ve Demir’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, “ Sayın Tezcan, özellikle hukukun hemen herkese daha fazla lazım olduğu gerçeği ile karşı karşıya olduğumuz bu dönemde hukukçu kimliği ile CHP’ye büyük katkılar yapmaktadır. Ayrıca bölgemizin bir milletvekili olarak da yine önemli hizmetler yapmaktadır.” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv