İbrahim Usta’nın yenileri

  • 0
  • 1.491
İbrahim Usta’nın yenileri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

SİPARİ Restoran Aşçıbaşı- İzmir Aşçılar Derneği Disiplin Kuruluüyesi  İbrahim Önen, sürekli yenilediğimönüleriyle dikkat çekiyor. 25 yıldır sektörde olan, Osmanlı ve Türk mutfağıbaşta, Yunan, İtalyan ve Fransız Mutfakları’nı da çok iyi bilen Önen,hazırladığı her yeni üründe bilgi sahibi olduğu mutfakları da ekleyerek,birbirinden farklı lezzetler yaratıyor. 


Önen’in en son lezzet tutkunlarının beğenisine sunduğu ve Dil balığıFleto, Kalamar,  Karides,  Ahtapot, Soya Filizi,  portakal,  Karabiber, Tereyağ,  sarımsaktan oluşan Portakallı DenizMahsulleri Şefin Spesiyali ile levrek fleto, turpotu,  ısırgan otu,  cibes otu, mantar, kaşar, zeytinyağı,  sarımsak,karabiber ve pul biberden oluşan otlu balık köfte.  
 
 
Önen’in iddialı ürünlerinden biri denizmahsulleri kokoreç ile suyunda pişen levrek fleto. Mutfaktaolmanın kendisi için büyük keyif verdiğini, yorulmak yerine adetadinlendirdiğini  dile getiren Önen,  “Enerjim daha artıyor, kendimi daha iyihissediyorum. İlk kez yaptığım bir ürünü önce kendim  tadıyorum, ardından işletme sahibi ağabeyimMehmet Önen test ediyor, hiç tatmayan bir müşteriye sunduğumuzda isetepkilerini bir köşeden izlerim. Yüzü gülerse bilirim ki o iş tamam ve kendimiçok mutlu hissederim” diyor. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv