IF WEDDING FASHION İZMİR’E GÖRKEMLİ GALA

  • 0
  • 5.498
IF WEDDING FASHION İZMİR’E GÖRKEMLİ GALA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir- 9ncu Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın galası, uluslararası moda platformundaki gururumuz, Atıl Kutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

 Atıl Kutoğlu; etnik lüks’le, çarpıcı bir sadeliği buluşturduğu  ve bukez koleksiyonu için geometri, mimari çizgiler, modem sanat ve Akdeniz. Keskin hatlar, vücudu saran siluetler, minimalist çizgiler kreasyonlarda dikkat çekti. Farklı tekniklerle özel dokunan kumaşlar arasından ipek-organze ve ipek-şifon öne çıkarken, Akdeniz'in sıcak renklerinin yanısıra, pastel tonlar da koleksiyonda yer aldı.
 
 
 
 
 
 

Kutoğlu; Sonbahar/Kış 2015/16 sezonuna ön bakış koleksiyonundaysa sade bir lüksle, zamansız şıklığı buluşturdu. Tulumlar, derin dekolteler, güçlü omuzlar, hem mini hem de uzun etek boylan koleksiyona damga vuran parçalar ve detaylar yer alırken, Keskin siluetler, Türk ve Osmanlı kültürlerinden referanslar, son derece modem ve sade çizgilere dönüşerek koleksiyonda yer aldı. Gece giysilerindeki modem parıltı zaman zaman 1970'leri bazen de fütüristik bir etkileşimi çağrıştırdı.

Uğurkan Erez ajans koreografisinde 5 no’lu holde (Atlas Pavyonu) düzenlenen defilede, yabancı modeller Mrs. Ivana Gebel, Mrs. Marylise Larunsi, Mrs. Samantha Rolka, Mrs. Nadja Sejranic, Mrs. Truee Alıma, Mrs. Mercedes Wallisch’ın yanı sıra ünLü manken Yüksek Ak’ın da aralarında yer aldığı 20 kişilik Türk manken kadrosu da defilede görev aldı.
Defile sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Avrupa’nın en büyük gelinlik fuarının da diğer fuarlarda olduğu gibi katılımcılara ve sektöre  yararı olmasını dileyerek, ”İzmir’imiz gelişsin,sektörlerimiz gelişsin, kentimiz kalkınsın, Türkiyemiz kalkınsın” dedi.

Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu ise İzmir’i çok sevdiğini, böylesi fuar organizasyonuna İzmir’de rastlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kutoğlu, “Sonbahar Kışın ilk modellerini burada, buradan da dünyaya tanıttık. New York’ta Fashion Week’lerde 10 yıldır defile yapıyorum. Bu fuarla hem Ortadoğu’da hem de tüm dünyada iyi tanınan İzmir’de defile yapmak benim için büyük onur” diye konuştu. Bir soru üzerine ise programı elverirse tekrar İzmir’e gelmek ve defile yapmak isteyeceğini belirtti.

KİMLER KATILDI

Viyana ve Londra’da yaşayan Prenses Camilla von Habsburg, Cenevre’den 31’inci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecit’in torununun torunu Prenses Nilüfer Sultan onur konuğu olarak katıldığı ve ev sahipliğini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun üstlendiği gala gecesine EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, EGSD Başkanı Mudadder Özden, Ünlü Modacı Zühal Yorcgancıoğlu, gazeteciler Yazgülü Aldoğan, Gila Benmayor, Şenay Düdek’in de aralarında bulunduğu çeşitli dernek başkanları ve fuar katılımcıları katıldı. 
ZühalYorgancıoğlu, Uğurkan Erez, Şafak Fişek
AzizKocaoğlu
Camilla von Habsburg
Fatoş Seğmen
Atınç-Ebru Abay, İsmail Kuloğlu
Ekrem Demirtaş
PaolaMicalef
EnderYorgancılar
YalçınAta, Tahsin Çobanoğlu, Mustafa Çanakçı
ÖvgeYıldızhan
AylaKarakoyunlu
Betül Elmasoğlu
PelinGürcün, Cansu Yeşil, Tuğba Kılınçat, Mevlüt Kaya, Hasan Tunçağ, Eda Dalçam,Selin Köklükaya, Nihan Toka
Pelin-Ahmet Kilimci
FatihMarançi,Gülberk Örün, Merve Karadeniz, Selin- Mustafa  Tuncer, Dikmen- Şaban Öngören
Güler,Yeşim Kirazlı
ŞenayDüdek, Deniz Sipahi, Yazgülü Aldoğan, Atıl Kutoğlu
Birsen Şanlı, Işılay Saygın, Berrin Aksoy, Saliha Alanyalı
BurçinÖzer, Gökçe Özkan, Burak Sertbaş, Şeref Fayat
SerpilBaran, Hande Akan, Didem Çetinkaya, Neşe Duygun, Canan Mut
FilizYeşiltepe, Nükhet, Selda Çakaloz, Satı Köse
CivanSözkesen, Camilla von Habsburg, Prenses Nilüfer Sultan

Bercis-  Güman Kızıltan
Engin-Nedim Örün
Alexandra Enberg, Özlem Kalmaz
Burcu Kaya, Şeyda Kayaoğlu
ÖzgeCoşkun, Şeyma Özsu
Ayfer Karakoyunlu
Figen Astgül, Tijen Kocakaya
Dilara Karaca, Gökçe Üstgül, Ece Metiner
Ender, Eylül Bulgun, Begüm Yağcı
İpekÖrük
Nuran Salış, Kudret Yaman
Ömer Tanoglu-Metin Deliktaş
Ayhan Seyfeli, Mukadder Özden
Sibel Uyar

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv