İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE HAZIRLANIYOR

  • 0
  • 760
Yazı Boyutu:

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, sektörün dünyaca  ünlü mümessil firmalarıyla İstanbul’daki  İkili İş Görüşmelerinde  buluşmaya hazırlanıyor.
Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, ihracatın artırılmasına yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl 29 Eylül’de gerçekleştirdiği İkili İş Görüşmeleri organizasyonunun bir diğeri için hazırlıklara başladı.
İstanbul’da bulunan dünyaca ünlü hazır giyim firmaları ile Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan etkinlikte bir araya gelecek. TİM Binası Dış Ticaret Kompleksi’nde ücretsiz olarak yapılacak olan “İkili İş Görüşmeleri”ne katılımın yoğun olması bekleniyor.
İkili İş Görüşmeleri’nin ihracat artışına katkısı olacağına dikkat çeken Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler: “Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz organizasyonda Bölgemizden 35 konfeksiyon ihracatçısı firmanın katılımı sağlanmış olup, aralarında Zara , H&M, Marks & Spencer, El Corte Ingles gibi önemli markaların alım ofislerinin temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirdiğimiz organizasyon sonrasında Ege’li üreticiler ile çalışmayan birçok mümessil firma Bölgemiz hazırgiyim ve konfeksiyon üreticilerinin üretimde geldikleri noktayı yakından tanıma fırsatı bularak Bölgemiz ile daha yoğun ticari bağlantılara girmişlerdir. 30 Mayıs 2012 tarihinde düzenleyeceğimiz mümessil firmalarla gerçekleştirilecek olan İkili İş Görüşmeleri kapsamında ihracatçılarımızdan yoğun talep geleceğini düşünüyoruz. Bu sayede başarılı iş ortaklıklarının oluşmasına fırsat yaratılacağı ve sektörümüzün dış pazarlarda daha etkin hale gelebileceği kanısındayız. Bu gibi organizasyonlar aracılığıyla mümessil firmalarla ihracatçılarımızın buluşturmaya ve 2023 hedefimize yaklaşmaya devam edeceğiz.”
 
Katılımın ücretsiz olduğu ikili iş görüşmeleri organizasyonunda, katılımcılara ürünlerini sergilemek için gerekli imkanlar sağlanacağı belirtildi. Organizasyona katılmak isteyen ihracatçıların, Ege İhracatçı Birlikleri Fuarlar ve Tanıtım Şubesi ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv