İkinin Biri’ne tam not

  • 0
  • 903
İkinin Biri’ne tam not
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Genel Sanat Yönetmenliğini Çağlar İşgören’ in yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu, muhteşem bir oyunla perdelerini açtı. Usta sanatçı Göksel Kortay’ ın yönettiği “İkinin Biri” adlı oyunla sezona merhaba diyen Sahne Tozu Tiyatrosu, bu müthiş komediyle seyircilerinden tam not aldı. Bu güne kadar oynadığı fars türündeki komedi oyunlarında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sahne Tozu, “İkinin Biri” adlı oyunuyla da bu işteki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.  Seyirci tarafından çok beğenilen oyun, alkış ve kahkaha tufanı eşliğinde oynanmaya devam ediyor.

Ray Cooney’in yazdığı ve Hüseyin Çur, Çağrı Turnalı, Gülder Pınar, Gamze Aksoy, Arif Yıldırım, Mustafa Akyel, Öznur Öztürk, Hande Ülgentay, Mevlüt Birlik ve Tolga Bekmez’in başlıca rolleri paylaştığı İkinin Biri Ocak ayı boyunca her Cuma – Cumartesi (Suare) ve Pazar (Matine) olmak üzere Haldun Dormen Sahnesi’nde sergilenecek.


Ayrıca Ocak ayı boyunca her cumartesi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı oyun Haldun Dormen Sahnesi'nde seyirci ile buluşacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv