İkizlerden IF WEDDING Fashion Show

  • 0
  • 866
Yazı Boyutu:

AjdaPekkan ,Gülben Ergen,  Bengü , Ziynet Sali gibi bir çok ünlü sanatçınınsahne kostüm tasarımlarını yapan başarılı tasarımcılar Raisa & Vanessa“Crystallized”  Koleksiyonu ile Büyüleyecek. MuhteşemAçılış Gala Defilesi : 21 Ocak’ta

Türk gelinliğininbaşkenti İzmir’in ve Türk gelinlik, damatlı ve abiye sektörünün en hızlıgelişen fuarı IF WEDDING FASHION İZMİR,  “Raisa & Vanessa”açılış galadefilesi ile  21 Ocak 2014 Salı günü başlayacak.

İş,Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek açılışgalasında, Tasarımcılar  Raisa &Vanessa, “CRYSTALLIZED” koleksiyonuylaİzmir’deki modaseverlerle buluşacak. 

2014İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun genel teması ve başlangıç noktası ‘CRYSTALLIZED’ 30parçadan oluşuyor.

CRYSTALLIZED,17. ve 18. Yüzyıl geleneğinin roma oymalarının motiflerinin lazer kesimkumaşlarla anlatıldığı Katolik kiliselerinin egzotik, arkeolojik şaheserivitraylarını giysi detaylarında el işçiliğiyle kendini gösteriyor.

Aristokratikbir bakış acısıyla yapılan giysilerin tamamı, royal kırmızı, buz mavisi, ekrugibi renklerle harmanlanıp geleneksel couture modern bir bakış açısı sunuyor.

Minimaliziminele geçirdiği 21. Yüzyılda Karanlık Çağda Asaletini, Işığını ve Gücünü gösterenR&V kadinini görüyoruz.

GalayaÜnlü Akını
UğurhanAkdeniz Fashion Events & Production’ın prodüksiyonunu üstlendiği, İzmirUluslararası Fuar Alanı 1/C nolu holde düzenlenecek gala defilesinde, ünlümankenler  Didem Soydan , Duygu Akdeniz, Beril Kayar’ın yanı sıra yurtdışından bu defile için özel olarak getirilen 15 yabancı model görev alacak.

Medyave sanat dünyasından Sunucu ve Oyuncu Ece Erken, Alem Dergisi’nden FulyaTanyel, Blogger Onur Ufuk Tapan, Tuğba Kuzdere, Koray Caner,Oyuncu Kenan Ece, Hürriyet Daily News Moda Yazarı ve aynı zamandaBlogger Ferhan Talib ve Ceylan Çapa gibi birçok değerli isimgalada olacak.

Galaya,Gazeteci Ruhat Mengi, Sibel Arna, Onur Baştürk, Şarkıcı veKöşe Yazarı Nazlı Mengi, Fotoğrafçı Nihat Odabaşı Şarkıcı AynurAydan, Oyuncu Merve Boluğur ve Ferhan Şensoy’un ise gelmesibekleniyor.

Bugünekadar Tuvana Büyükçınar Demir, Bora Aksu, Özgür Masur, Cengiz Abazoğlu, ErolAlbayrak, Zuhal Yorgancıoğlu, Zeynep Acar, Hanife Çetiner, Jeyan Gedik, SimayBülbül, Gamze Saraçoğlu, Özlem Süer gibi ünlü tasarımcıları ağırlayan fuar, 21Ocak Salı günü düzenlenecek Raisa & Vanessa’in muhteşemdefilesiyle kapılarını 8’inci kez açacak.

Özeldavetiyeli olarak gerçekleştirilecek gala defilesi sosyal medya üzerindenaşağıdaki hashtag’lerden takip edilebilir.


ifweddingfashionizmir2014

IFWEDDING FASHION İZMİR – 8’inci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; “GelinliğinBaşkenti İzmir’de”  Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmirFuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafındanT.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi,Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege GiyimSanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle organize ediliyor.

Raisa &Vanessa  Kimdir ?
Raisa ve VanessaSason 1986 yılında Istanbul’da doğdular. İlk çantalarını tasarladıklarında 15yaşındaydılar. Londra’da, London College of Fashion’da (LCF) tiyatro ve kostümtasarımı bölümünde okudular. 20 yaşındayken Dubai’deki bir polo takımı içinçanta ve kemer tasarladılar. Aynı yıl, Türkiye’nin marka mağazalarında satılanilk bikini koleksiyonlarını tasarladılar.

2011yılından itibaren RaisaVanessa adlı kendi markalarının koleksiyonlarınıoluşturmaya başladılar. Koleksiyonları hem haute couture hem de pret a porteparçalardan oluşuyor.

Raisave Vanessa Türk Modacılar Derneğinin üyeleridir. AW 2014’ün Who’s Next Parisfuarına katıldılar ve koleksiyonları Paris’te ‘Showroom Tuileries’ içinseçildi. SS’14 İstanbul Mercedes-Benz fashion Week’te ilk runway’igerçekleştirdiler.

Çalıştıklarıbütün showroom ve mağazaların listesi:Istanbul- Midnight Express, Building Galata, Building Akmerkez, Bozsisters, BeymenBlender, RaisaVanessa Showroom, Lamodaist Showroom, Bursa- Guzel Bir Gun Butik,Adana- LookbookDesigners, Antalya- Berrin Sentay, Paris- Tuileries Showroom.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv