İlk Single Sezen Aksu’nun şarkısına

  • 0
  • 674
İlk Single Sezen Aksu’nun şarkısına
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in gururu “Sunshine Band” orkestırası ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun şarkısıyla ilk single albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.
Kurulduğu günden bu yana gösterdikleri performansı ile önce İzmir’in ardından tüm Türkiye’nin gururu olan “Sunshine Band” orkestırası, ilk single albümünü ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun parçasına çıkartıyor.
Aksu’nun  hit olan “Seni Yerler”  parçası ile yaz sezonuna sıkı bir giriş yapacak olan “Sunshine Band”  ilk single albümü mayıs ayı içerisinde müzikseverlerle buluşacak.

UZUN ZAMANDIR PLANLIYORDUK
Uzun zamandır albüm çıkarmayı planladıklarını belirten Sunshine Band Orkestırası kurucusu ve şefi Muhittin Yıldız, “Konser çalışmaları nedeniyle bir türlü buna fırsatımız olmadı. Kısmet bu yıla nasip oldu. Sıkı bir çalışma ile sevgili Sezen Aksu’nun “Seni Yerler” parçasını single olarak mayıs ayında çıkartıyoruz.  Çok renkli bir çalışma oldu, yaza damgasını vuracak” dedi.

UZUN YILLAR KALPLERDE VE AKILLARDA KALMAK İSTİYORUZ
İlk single çalışmasının ardından Eylül ayında da Türkiye’nin ünlü sanatçıları ile Sunshine Band orkestırasını maxi single albümünde buluşturacaklarını söyleyen Muhittin Yıldız, “Sunshine Band herkesin bildiği bir orkestıra oldu. Türkiye’nin her yerinden bize konser için istekler geliyor. Bizde çıkartacağımız bu albüm ile uzun yıllar kalplerde ve akıllarda kalmak istedik” diye konuştuk.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv