İnce'nin ilk ziyaretçileri muhtarlar

  • 0
  • 585
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe'nin 12 mahallemuhtarı, yeniden belediyebaşkanlığına seçilen Mustafaİnce'yi ziyaret etti,başarı diledi.

30 Mart'ta yapılanyerel seçimlerde mahallelerindemuhtar seçilen, Erol Cengiz(Yalı), Ersin Ergin(Payamlı), Turgay Çetin(Yelki), Meryem Yılmaz(Kahramandere), Gürcan Gürler(Siteler), Hüseyin Aykurt( Mustafa Kemal Paşa),  Mehmet Çakır(Çamlı), Erdal Tekin(Yaka), Cavit Küçük(Maltepe), Erkut Sevim(Atatürk) GüzelbahçeBelediye Başkanı Mustafaİnce'yi ziyaret etti.Başkan İnce'ye çalışmalarındabaşarılar dileyen muhtarlar,“Birlikte daha güzelbir Güzçelbahçe içinçaba sarfedeceğiz” dediler.

Güzelbahçe Belediye BaşkanıMustafa İnce dedemokrasinin mahallelerdenbaşladığını ve muhtarlarınyerel yönetimlerin ilkbasamağı olduğunu belirterek,“Gece gündüz demeden beniistideğiniz zaman arayabilirsiniz,ne zaman istersenizmakamıma gelebilirsiniz.Kapım her zaman açık.Mahallelerinizin sorunlarınıhep birlikte çözeceğiz.En küçük bir sorunolduğu zaman hemen banabildirin ve derhalçözüm yolu bulalım. Yenidönemde, yeni projelerimizledaha güzel bir Güzelbahçe'yiinşa edeceğiz. Ben desizlere başarılardiliyorum” diye konuştu.

Bu arada muhtarlar içindeGüzelbahçe'nin ilk bayan muhtar ünvanını alan Meryem Yılmaz ile 7. dönem muhtarseçilen Erol Cengiz, mevkidaşlarından ve başkan İnce'den büyük ilgi gördü.

Öteyandan, gün boyunca çok sayıdavatandaş ve çeşitli STK temsilcileri de ziyaret ederek Başkan İnce'yi tebriketti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv