İNDİRİMLİ HEDİYELİKLERE KOŞUYORLAR

  • 0
  • 579
İNDİRİMLİ HEDİYELİKLERE KOŞUYORLAR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte ailesine, arkadaşlarına ve sevgilisine “Hediye almanın tam zamanı” diyenler İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda 26. kez kapılarını açan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri’ni ziyaret ediyor. Birbirinden özel birbirinden kaliteli hediyelikleri indirimli şok fiyatlara bulan binlerce İzmirli alışveriş yapmaya doymuyor. Açıldığından bu yana yaklaşık 70 bin kişinin hediyelik almak için SOUVENIR’ı tercih ettiğini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, hediyelikte fırsat günlerinin 30 Aralık’a kadar süreceğini söyledi.

Geçtiğimiz Perşembe günü İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda açılan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri’ni bu güne kadar yaklaşık 70 bin kişi ziyaret etti. 30 Aralık 2015 günü akşam saatlerinde tamamlanacak organizasyonu 200 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Çalışanlarına ve çalıştıkları kurumlara hediye alacak firmalar SOUVENIR’ı hafta içi günlerde ziyaret ediyor. Çalışan kesim özellikle akşam saatleri ve hafta sonu günlerde Hediyelik Eşya Günleri’ni ziyaret ediyor. Hediyelik Eşya sektörünün önde gelen 200 aşkın firmanın stant açtığı organizasyonda adeta yok yok. Hediyelik eşyalar, Anadolu el sanatları, Antika ve sanat ürünleri, Yöresel ve doğal ürünler, El yapımı ürünler, Promosyon ürünleri, Bakır, Seramik, Çini, Kilim, İpek ürünler, Doğal taş ve Gümüş takılar, Çanta, ayakkabı, Gömlek, Kravat, Kemer, Cüzdan, Dekoratif ürünler ile kişiye özel hazırlanan hediyelikler ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

İzmir’in olmazsa olmaz vazgeçilmez organizasyonlarından biri olan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri katılımcı ve ziyaretçilerinin sık sık memnuniyetlerini dile getirdiklerini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcılarının indirimli şok fiyatlı satışlarının ilgiyi arttırdığını ifade etti. Gençer, “Ziyaretçilerimizin sevdiklerini bir hediye ile gülümsetebilmeleri için katılımcılarımızın önemli indirimler yapmasını istemiştik. Kalite ve indirimin tek çatı altında buluştuğu Hediyelik Eşya Günleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Hediye verirken duydukları zevki hediye ararken de yaşamak isteyenler fuar alanına koşmaya devam edecek. 30 Aralık’a kadar ziyaretçi sayımız katlanacak”dedi.
Yediden yetmiş yediye her yaş ve her bütçeye hitap eden SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri ziyaretçilerine eğlenceli bir alışveriş fırsatı sunuyor. Robot Şovlar, Balon Gösterileri, Animasyonlar, Stendaplar ve yarışmalar ziyaretçilere neşeli saatler yaşatıyor. Yöresel Ürünler özel bölümü Türkiye’nin dört bir yanından lezzetlerle vatandaşları bir araya getiriyor.  Her gün 11.00-22.00 saatleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda ziyaret edilebilecek organizasyon 30 Aralık 2015 akşamı tamamlanacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv