İşim gücüm girişim

  • 0
  • 572
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Feyzi Önder Konferans Salonunda Gateway Kariyer kulübünün organize ettiğiTamer Taşkın’ın ‘’ İşim gücüm girişim’’ adlı söyleşi düzenlendi. Öğrencilerinilgi gösterdiği etkinlikte girişimcilik fikrinin önemine değinildi.

Taşkın,‘’ hayatta iki şeyin önemli olduğunu vurguladı: Hedef ve hırs.’’ İdeallerimizigerçekleştirmek için karar verme mekanizmasını iyi çalıştırmak gerektiğindenyola çıkarak hayatından örnekler verdi. Taşkın,  girişimci misiniz? , maceracı mısınız?  ve hangi sporu yapıyorsunuz?  Diye salondaki öğrencilere sorular yöneltti.Ve her öğrencinin mutlaka yurt dışı deneyimi olması gerektiğinin  altını çizdi. Hayatı bir zirveye benzetenTaşkın, ‘’ Önemli olan zirve de olmak değil, zirveden aşağıya inebilmektir’’dedi.

Aiesec programı ileülkemize gelen öğrencileri iyi değerlendirmek gerektiğini söyleyen Taşkın,   kendinden örnek vererek konuşmasına devametti: “Hayatımızdaki başarı, çevremizin zenginliğiyle eş değerdedir. İnsanlarlakurduğumuz güçlü iletişimin bir sonucudur”p. Hayallerimizi destekleyenarkadaşlıklar edinmemiz gerektiği belirten Taşkın, söyleşiye  katılan öğrencilerin sorularını yanıtladıktansonra teşekkür ederek sunumunu bitirdi.
NecipArslan, Şeyma Gümrükçü, Ezgi Kılıç İZMİR (Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv