İstanbul’daki törenin kostümü İzmir’den

  • 0
  • 914
Yazı Boyutu:

Türk müziğinin divası BülentErsoy, İstanbul’daki bir ödül töreninde giyeceği kostümü için tercihiniİzmirden  yana kullandı. 

Dün akşam (Salı) İstanbul SheratonHotel’de düzenlenecek olan Engelsiz Yaşam Ödülleri töreninde giyeceği yenikostümü İzmirli modacı Ertan Kayıtken’e hazırlatan Ersoy, son prova içinPazartesi gününü İzmir’de geçirdi.

2 parçadan oluşan ve kaz tüyleriyle süslenenkırmızı Fransız gipür kostümünü çok beğendiğini dile getiren Bülent Ersoy,Kayıtken’in hayli başarılı bir isim olduğunu belirtti. Akşam saatlerindebaşlayan provalar, gece 03.30’da sona erdi.
 
En son 3 gün önce kostüm provasınagelmesi gerektiğini ancak geciktiğini söyleyen Ersoy “Kıyafet provalarını peksevmem ancak Ertan Bey bu konuda çok iddialı ve inatçı. Kibarlığı ve azmiylebeni bile ikna etti.
Özenli çalışıyor. 45 senedir sahnelerdeyim ve özelkostümler giymeye çalışırım. Ancak Ertan Kayıtken tam zevkime göre kıyafetlerdikiyor. Teşekkür ediyorum kendisine” diyerek geciktiği için de İzmirlimodacıdan özür diledi. Ersoy, 2-3 şarkılık bir single hazırlamak içinçalışmalara da başlayacağını belirtti.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv