İstanbul'dan Soyer'e geçmiş olsun ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

  • 0
  • 603
İstanbul'dan Soyer'e geçmiş olsun ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Soyer, Çağlar ve Alpay aracılığıyla desteğini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve İstanbul halkına teşekkürlerini iletti.

İzmir'i sarsan depremin ardından hemen harekete geçerek İzmir'e yardım ekiplerini gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilileri bugün enkaz bölgesinde incelemelerde bulundu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe heyete bölgedeki çalışmalar ve ihtiyaçlar konusunda yerinde bilgi verdi. Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Genel Sekreter Çağlar, "İstanbul halkının temsilcileri olarak İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıklarının yanında yaptıklarımız çok küçük bir parça. Ama çok gönülden,  kalpten birlikteliğimizi ifade etmek istiyoruz. Her zaman desteğe hazırız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "Depremin ilk saatlerinden itibaren olağanüstü desteklerinden ötürü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul halkına şükranlarımızı, selam ve saygılarımızı gönderiyoruz. Verdiğiniz samimi destek her şeyin üzerinde. Çok değerli. İzmir'de asla unutulmayacak bir iz bıraktınız" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv