İtk 7. Anaokuluyla Mavişehir’de

  • 0
  • 1.523
İtk 7. Anaokuluyla Mavişehir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in modern ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşamve Soyak arasında merkezi bir noktada oldukça geniş bir alandaki binasındaeğitim verecek olan İTK’nın İzmir’deki 6., Ege Bölgesi’ndeki 7. anaokulu İTKMavişehir Anaokulu’nun açılışı töreni 11 Eylül tarihinde gerçekleştirildi.

İTK Mithatpaşa, İTK Çiğli, İTK Narlıdere, İTK Alsancak, İTKBornova ve Özel Türk Marmaris Anaokulları’nda uygulanan eğitimin devam edeceğiMavişehir Anaokulu’nun açılış törenine; İTK Mezunu  Serpil Utku ve Galip Akgüner,   İTK Mezunu ve İTK Mavişehir Anaokulu’nunmimarı Ömer Soy, iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimleri ile birlikte çoksayıda davetli, İTK’lı yöneticiler, idareciler, öğretmenler, öğrenciler veveliler katıldı.

Sunuculuğunu İTK Edebiyat öğretmenlerinden Sibel Şentay’ıngerçekleştirdiği İTK Mavişehir Anaokulu açılış töreni saygı duruşu ve İstiklalMarşı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İTK AnaokullarıDirektörü Burçin Kızak Bozok ve İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış açılışkonuşmalarını gerçekleştirdi.

İTK Anaokulları Direktörü Burçin Kızak Bozok; “Bugünsizlerin de bildiği gibi İTK için çok özel bir gün.  Çünkü İTK Anaokulları’nın 7.sini, İTKMavişehir Anaokulumuz’u bugün açıyoruz. Bu bizler ve İTK için ileriyeatacağımız imzalar adına önemli bir adım olacak. Çünkü anaokullarımızıçoğaltıyoruz ve hedefimizi yükseltmeye başlıyoruz.  Erken çocukluk döneminde kişilik gelişimininen önemli olduğu bu dönemde,  biz nekadar çok fayda sağlayabilirsek, çocuklarımızı ne kadar yönlendirebilirsek,ileriki dönemlerini ilköğretime başlangıçlarını o kadar kolay atlatıyorlar. Buyüzden bu erken çocukluk döneminde İTK olarak eğitimi standartların dışınaçıkarıyor ve okul öncesinde farklı programlar uyguluyoruz.İzmir’deki veMarmaris Kampsümüz’deki anaokullarımızdan sonra Mavişehir Anaokulumuz ile okulöncesi dönemin en doğru şekilde değerlendirildiği bir eğitim anlayışını sizdeğerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”dedi. İTK Anaokulları Direktörü Burçin Kızak Bozok’un konuşmasından sonra İTKMavişehir Anaokulu müdürü ve öğretmenleri gelen misafirlere takdim edildi.

İTK Anaokulları Direktörü Burçin Kızak Bozok’tan sonraaçılış konuşmasını gerçekleştiren İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış isekonuşmasında, “1950 yılından itibaren misyonumuzdan ayrılmadan eğitim öğretimedevam eden bir kurumuz.  Son 25 yıldırise bilgi ve birikimimizi anaokullarına yansıtıyoruz. Bizlerde İTK Ailesiolarak, çocuklarımızdan mutluluk enerjisi alıyoruz ve onlardan aldığımızenerji, deneyimli ve uzman kadromuzla Yarınlarda Var Olacak çocuklaryetiştirmek için hiç yorulmadan, durmadan çalışıyoruz. Bugün 7.siniMavişehir’de açtığımız İTK Mavişehir Anaokulumuz’da da  çocuklarımızın mutlu olmalarını sağlayacakbir ortam hazırladık.” dedi. Sözlerine İTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesindehayata geçirilecek bir diğer proje olan Gymboree Play & Music EtkinlikMerkezi hakkında bilgi vererek devam eden Yiğit Tatış, İTK’nın en önemliamaçlarından birinin  Atatürk İlke veİnkılapları’na bağlı Türk gençlerini tam donanımlı olarak hayata hazırlamakolduğunun altını çizdi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından kurdele kesiminin gerçekleştiği tören,eğitim binasının gezilmesi  ile devametti. Açılış törenin de İTK’lı öğrenciler de yeni okullarında oyun, müzik ve elbecerileri için hazırlanmış olan sınıflarda İTK’lı öğretmenler ile birliktefarklı çalışmalar hazırladılar. Tören kokteyl ile son buldu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv