İTK Yelken Kulübü Sahilevleri’ndeki yeni tesisini açtı

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren İTK Yelken Kulübü’nün sezon açılış kahvaltısı Sahilevleri’nde yer alan yeni İTK Yelken Kulübü tesisinde gerçekleştirildi.

  • 0
  • 929
İTK Yelken Kulübü Sahilevleri’ndeki yeni tesisini açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2003 yılından bu yana faaliyet gösteren İTK Yelken Kulübü’nün sezon açılış kahvaltısı Sahilevleri’nde yer alan yeni İTK Yelken Kulübü tesisinde gerçekleştirildi. Yelken camiası, öğrenci ve velilerin katılımının yanı sıra İTK yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltıda İTK Yelken Kulübü öğrencileri denize açılırken renkli görüntüler oluşturdu. 
 
Türkiye genelinde okul bazında yelken kulübünü kurarak yol gösterici olan İzmir Özel Türk Koleji, yeni tesisinde öğrencilere hem pratik hem teorik eğitim imkânı sunuyor. Yurtiçi ve yurtdışı yelken yarışlarında birçok derece elde eden, başarıları ile adından söz ettiren İTK Yelken Kulübü aynı zamanda yaz aylarında Bodrum Mavi Otel’de yelken kampı düzenliyor.
 
İTK Yelken Kulübü’nde yelken sporunu öğrenmek isteyen öğrenciler yıl boyunca hafta sonları yapılan kurslarda tam gün temel denizcilik ve yelken eğitimi almaktadırlar. Başlangıç seviyesi, Yelken Yapıyorum, Yarışa Hazırlanıyorum kurlarında teori ve deniz eğitimini bir arada alan öğrenciler yaz aylarında ise yapılan yarışmalarla pratik yaparak tecrübe kazanıyorlar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv