İTK’lı öğrenciler, ATATÜRK’ü saygı ve özlemle andılar

67 yıldır Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş Türk gençleri yetiştirme misyonu ile eğitim veren İzmir Özel Türk Koleji’nde gerçekleştirilen törenlerde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi ve özlemle anıldı.

  • 0
  • 582
İTK’lı öğrenciler, ATATÜRK’ü saygı ve özlemle andılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

67 yıldır Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş Türk gençleri yetiştirme misyonu ile eğitim veren İzmir Özel Türk Koleji’nde gerçekleştirilen törenlerde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi ve özlemle anıldı. İTK Bahattin Tatış, Büyükçiğli, Marmaris, Bornova ve Manisa Kampüslerinde 10 Kasım sabahı gerçekleştirilen anma törenlerinde ve gün içerisinde gerçekleştirilen salon törenlerinde öğrenciler, Atatürk ilkelerine olan bağlılıklarını bir kere daha gösterdiler.
 
Yöneticilerin, idarecilerin, öğretmenlerin, velilerin ve tüm seviyelerdeki öğrencilerin katılımıyla Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılında O’na olan sevgilerini, özlemlerini ve minnetlerini dile getiren şiir dinletisi ve koro ile günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.
 
Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da sabah gerçekleştirilen anma törenlerinin sonrasında İTK’lılar kampüslerindeki Atatürk Köşesi’ne çiçek bırakarak Atatürk’e olan saygılarını sundular.
 
İTK Manisa Kampüsünde ise İlköğretim öğrencilerinin büyük bir özen ile hazırladıkları “Atatürk Sokağı”nın açılışı gerçekleşti. Çalışma, törene katılan veliler tarafından büyük beğeni topladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv