İZBAŞ 24 saat içinde depremzedelerin yardımına koştu

İzbaş Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli: “Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketin yaralarını dayanışma ve kardeşlik ruhumuzu canlı tutarak aşacağız.”

  • 0
  • 171
İZBAŞ 24 saat içinde depremzedelerin yardımına koştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler, etki alanındaki illerde büyük yıkım yaratırken, İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) depremzedelerin en fazla ihtiyaç duyduğu kışlık giyecek ihtiyaçlarının karşılanmasına öncü oldu.

İZBAŞ tarafından farklı beden ölçülerindeki 1667 kışlık mont, AFAD kanalıyla depremin üzerinden 24 saat geçmeden afetzedelere ulaştırıldı. İZBAŞ ayrıca, İzmir Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) aracılığı ile yapılan yardım faaliyetlerine destek sağladı.
İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, Türkiye’nin yaşadığı en büyük deprem felaketinde yaklaşık 15 milyon vatandaşı etkileyen yıkım yaşandığına dikkat çekerek, evlerini kaybedenlerin en fazla ihtiyaç duydukları 1667 adet kışlık montu süratle tedarik ederek, AFAD kanalıyla deprem mağdurlarına ulaştırdıklarını belirtti.

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”
Özellikle Kahramanmaraş ve Hatay’da çok büyük yıkım yaşandığını hatırlatan Sevimli, “Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketin yaralarını dayanışma ve kardeşlik ruhumuzu canlı tutarak aşacağız. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağ olarak aramıza dönmeleri için dua ediyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde ülkemizin, devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eyüp Sevimli, İZBAŞ bünyesindeki şirketlerin kurumsal ve çalışanları kanalıyla çeşitli bağış ve yardım kampanyalarına dâhil olduklarını hatırlatarak, katkı koyan tüm şirketlere teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv