İZİKAD ve İKD işbirliği 

İZMİR İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile KKTC İş Kadınları  Derneği ( İKD)  uluslararası ticaret köprüleri kurmak üzere  Bridge to Bridge projesinin 3'sünü gerçekleştirmek üzere KKTC'de bir araya geldi.

  • 0
  • 643
İZİKAD ve  İKD işbirliği 
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kadının ekonomideki yerini güçlendirmek ve sayısını artırmak için çeşitli faaliyetlerde bulunan İZİKAD  Projelerine bir yenisini daha ekledi.
  İZMİR İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile KKTC İş Kadınları  Derneği ( İKD)  uluslararası ticaret köprüleri kurmak üzere  Bridge to Bridge projesinin 3. sünü   gerçekleştirmek üzere KKTC'de bir araya geldi.  Bridge to Bridge projesinin İlkini Yunan iş kadınları (Sege) ile Selanikte 2. ni Hollandalı İş Kadınları ( İWEE) ile İzmir'de  gerçekleştirmişti.
 
İZİKAD KKTC CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN AĞIRLANDI 
Bridge to Bridge projesinin 3. sünü   gerçekleştirmek üzere KKTC'deye giden İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı  Mustafa Akıncı ve eşi tarafından   Cumhurbaşkanlığında  ağırlandı.
Cumhurbaşkanı  Akıncı İzmir İş Kadınlarının  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugün atılan bu güçlü bağın sürdürülmesi gerektiğini söyleyerek eşinin de her zaman kadınlarla ilgili meselelerde öncü olduğunu söyledi . 
 
İZİKAD Yönetim Kurulu Balkanı Huriye Serter görüşmenin ardından günün anısına KKTC  Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya plaket sundu. Cumhurbaşkanı tarafından da İZİKAD’a  KKTC’ye özgü el emeği bir  tablo hediye edildi.  
KKTC ‘de ziyaretinde ayrıca Türkiye Büyükelçisi Derya Kanbay büyükelçilikte İZİKAD Üyelerini kabul etti. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter tafından kendilerine plaket takdim edildi.
 Bridge to Bridge propjesinin açılışını İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile KKTC İş Kadınları  Derneği ( IKD) Girne kalesindeki köprüde birlikte gerçekleştirdi.
 
Açılışta KKTC İş Kadınları  Derneği ( İKD) Başkanı Şenay Ekingen  ve  İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter  konuşma yaptı.
 
KKTC İş Kadınları  Derneği ( İKD) Başkanı Şenay Ekingen  İZİKAD’ın projesine katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek kadınların gücünün görünür kılınması gerektiğini anlattı.
 
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter de  projenin diğer ayağını İzmirde birlikte gerçekleştirmek istediğini söyledi. KKTC’de  İş Kadınları olarak kurduğumuz bu ticaret köprüsünün sağlam temellerle ülkelerimiz arasındaki işbirliğini  arttırarak bağlarımızı güçlendireceğini belirtti.
 
İZİKAD KKTC Başbakanı tarafından da ağırlandı. 
Bridge to Bridge projesinin 3. sünü   gerçekleştirmek üzere KKTC'deye giden İzmir İş Kadınları Derneği ziyaret kapsamında  Girne Belediye Başkanı tarafından ağırlandı.Ayrıca   KKTC Başbakanı tarafından İZİKAD onuruna bir öğlen yemeği organize edildi.  İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) KKTC ziyaretini Be to Be görüşmelerinin ardından tamamlayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv