İzmir Autoshow Tam Gaz!..

  • 0
  • 1.059
Yazı Boyutu:


Bu gün kapılarını açacakolan İZMİR AUTOSHOW- 8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı’nailişkin son hazırlıklar tamamlandı.

İzmir Fuarcılık HizmetleriKültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs,Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Fuar Organizasyonları Yöneticisi GürlenTunç Vergili, Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafaİduğ ve İZFAŞ yöneticilerinin katıldığı fuarın son değerlendirmetoplantısında otomobil severlere çağrıda bulunuldu, otomobil meraklıları fuaradavet edildi. Ayrıca toplantı sonunda 2015 yılında Gaziemir Yeni Fuar Alanındadüzenlenecek 9’uncu İzmir Autoshow Fuarı’nın yol haritası için görüşalışverişinde bulunuldu.
Otomotivsektöründeki verimliliğin artmasına katkı koymak ve ziyaretçilerin otomobildünyasındaki son gelişmelerden haberdar olmasını sağlamanın yanı sıra; dokunmamesafesindeki yeni ürünleri kıyaslayarak daha uygun seçim yapmasının yolunuaçma hedefiyle Autoshow’u düzenlediklerini söyleyen İZFAŞ Genel MüdürüMehmet Şakir Örs, tüm İzmirlileri ve otomobil meraklılarını fuaradavet etti.
 
Fuarlarakatılmanın geleceğe yatırım yapmak olduğunu vurgulayan Örs “2015 yılındadüzenleyeceğimiz fuarımız Gaziemir Yeni Fuar Alanında düzenlenecek. 2 yıl sonrayapılacak fuarın daha görkemli olması ve güçlenmesi için İzmir fuarını kendineözgün kılmak, kendi dokusuyla yol haritası çizmek istiyoruz. El birliği veişbirliğiyle hep birlikte fuarımızın çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), dernek olarak 8’inci İzmir Autoshow’un sektörprofesyonellerinin, kamu ve sektör özel temsilcilerinin, sektör sivil toplumörgütlerinin, otomobil meraklılarının ve sektör ile ilgili tüm katılımcılarınbir araya geleceği renkli bir organizasyon olacağına inandıklarını belirterek,herkes için verimli ve keyifli geçmesi dileklerinde bulundu.
 
İZFAŞ’a destek ve katkılarıiçin teşekkür eden EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ İzmirlilerinnicelikten daha çok niteliğe önem verdiklerini söyledi. İduğ “Türk ekonomisindesatılan her otomobilin %10’luk bir kısmı İzmir ve bu bölgeden satılıyor. İzmirkiralama işine girmez, satın alır. Araç kiralamaz filo satın alır. Türkiye’deüst segment satılan otomobillerin en fazla satılan bölgesi İzmir’dir. Yaniekmek, su satmıyor İzmir, baklava satılıyor. %10 pazarı sadece adet olarakdüşünülmemelidir.  Bu yüzden bu fuarı önemsiyoruz ve katkı için elimizdengelen her türlü desteğe hazırız” dedi.İzmir Uluslararası FuarAlanı’nda 22 – 27 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenen İzmir Autoshow’da,son model otomobiller ve markalar, özel tasarımlı stantlarında, ziyaretçilerinbeğenisine sunulacak.Fiat, Ford, Hyundai, Kia,Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen gibi dünyanın önemli otomobilmarkaları ile Isuzu, Iveco, Otokar, Maz  gibi sektörün önde gelenmarkalarının yer alacağı fuar, 6 gün süreyle açık kalacak.Fuarda sergilenecek olanürün grupları da şu şekildedir: Binek otomobil, hafif ve ağır ticari araç,otomotiv yan sanayi ve hizmet sektörü.İzmir Autoshow’da ayrıca2’inci El Araç Ekspertiz Alanı, Klasik & Spor Otomobiller Sergisi,Volkswagen Sevenler Derneği Sergisi, Kızılay’a Kan Bağışı gibi etkinlikler dedüzenlenecek.İzmir Autoshow, hafta içi11:00 – 20:00, hafta sonu ise 11:00 19:00 saatleri arasında ziyaretedilebilecek. Fuar giriş ücreti 5 TL olarak belirlendi.İzmir Autoshow - Otomobil,Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanatİşleri Tic. A.Ş. İZFAŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD)ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) destekleriyle organize ediliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv