İzmir’de Fuar Bitmiyor

  • 0
  • 893
İzmir’de Fuar Bitmiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nın 38.si fuarizmir’de gerçekleştiriliyor. 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ardından haftaya açılacak olan Shoexpo Fuarı ile İzmir’de fuar bitmiyor. Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçiyi İzmir’de buluşturacak Fuar, 14 – 17 Eylül 2015 tarihlerinde organize ediliyor.
 
Yeni ismi ve yeni logosuyla, fuarizmir’de gerçekleştirilecek olan Shoexpo ile yepyeni bir ayakkabı fuarı dönemi başlıyor. Bu yıl uluslararası boyutuna çok daha fazla önem verilen Shoexpo – 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na, 31 ülkeden alım heyeti getiriliyor.
 
İkili İş Görüşmeleri İlk Kez
Bu yıl ilk kez ikili iş görüşmeleri (B2B) için yurt dışı alım heyeti (Hosted Buyer) görüşme alanı kurulan Shoexpo Fuarı’na, İZFAŞ tarafından 31 ülkeden profesyonel alıcı getiriliyor. Çalışma ofisinin (Business Center) yer alacağı bu özel alanda, profesyonel alım heyetleri ile katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleşecek.
 
Fuar ve ikili iş görüşmelerinin aynı anda sunulacağı Shoexpo Fuarı’na alım heyeti gelecek ülkeler şöyle; Almanya, Arnavutluk, Avusturalya, Azerbaycan, Dubai, Ermenistan, Filistin, Güney Afrika, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İsrail, İsviçre, İtalya, Kırgızistan, Kosova, Lübnan, Meksika, Mısır, Moldova, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur Cumhuriyeti, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan.
 
Alım heyetleri için iş görüşmelerinin yanı sıra İzmir’in tanıtımına yönelik sosyal programda oluşturuldu. Heyetler için Agora, Efes, Meryem Ana gezisi ve körfez vapur turu organize ediliyor.
 
Tanıtım Çalışmaları Hız Kesmiyor
4 gün sürecek Shoexpo Fuarı’nın daha çok katılımcıyı ve ziyaretçiyi bir araya getirmesi amacıyla İZFAŞ, ayakkabı ve çanta sektörünün hedeflerine uygun olarak yurtiçi ve yurtdışı hedef pazarlarda tanıtım ve ziyaretçi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Yıl içinde sektörün en önemli fuarlarından İtalya Garda, İtalya Micam ve Almanya Düsseldorf GDS fuarlarını ziyaret eden İZFAŞ, Shoexpo için tanıtım çalışmalarında hız kesmiyor.
 
Yabancı ziyaretçi çalışmalarının önemle üzerinde durulduğu fuar için sektörün en önemli yurt dışı yayın organlarında tanıtım çalışmaları yapıldı. Bugüne kadar 50’den fazla ülkede, tanıtım çalışmaları aralıksız devam etti.
 
Shoexpo Fuarı tanıtım ve ziyaretçi çalışmaları kapsamında Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, Hırvatistan, Makedonya, Karadağ, Kosova ve Sırbistan’a giden İZFAŞ, sektör temsilcileriyle görüşmelerinin yanı sıra ülkelerin ticaret odalarına da ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Profesyonel ziyaretçiler için fuar süresince Hilton Oteli, Kaya Termal Oteli ve Ramada Oteli’nin önünden her 15 dakikada bir otobüs seferleri düzenlenecek Shoexpo Fuarı; 2016 ayakkabı kış modasını vitrinlerden önce İzmir’de görücüye çıkaracak.
 
Shoexpo Fuarı,  T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) ve İzmir Ayakkabıcılar Derneği destekleriyle düzenleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv