İzmir'de Yeni Yıl Pazarı

Fransız Kültür Merkezi tarafından her sene düzenlenen Yeni Yıl Pazarı etkinliğinde yılbaşı öncesi çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar İzmirlilerin beğenisine sunuluyor.

  • 0
  • 738
İzmir'de Yeni Yıl Pazarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 

Fransız Kültür Merkezi tarafından her sene düzenlenen Yeni Yıl Pazarı etkinliğinde yılbaşı öncesi çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar İzmirlilerin beğenisine sunuluyor.

İzmir Fransız Kültür Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak isteyen İzmirlileri bekliyor. 14 -15 - 16 Aralık tarihleri arasında İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde düzenlenecek pazarda çoğunluğu el yapımı takılar, örmeler, seramik, mozaik eserler ve dekoratif yılbaşı süslerinin sunulacağı 50 stant ve yeme-içme stantları yer alacak.

Yer alacak ürünlerin kabulünde çok titiz davrandıklarını belirten İzmir Fransız Kültür Merkezi yetkilileri, "Sergilenecek ürünlerimizin neredeyse hepsi el yapımı ürünler, seçim aşamasında buna çok dikkat ettik ve çok sayıda başvuru olduğundan adil davranmak adına ön elemenin ardından bir kura çekimiyle katılımcıları belirledik, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye almak isteyen, keyifli vakit geçirmek isteyen bütün İzmirlileri Yeni Yıl Pazarı'na bekliyoruz." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv