İzmir Doğalgaz 700 bin aboneye ulaştı

  • 0
  • 535
İzmir Doğalgaz 700 bin aboneye ulaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2005 yılında yapılan ihalede İzmir’in doğalgaz dağıtım lisansını almaya hak kazanan İzmir Doğalgaz 700 bin (Konut/BBS) aboneye ulaştı. İzmir’i doğalgaz ağlarıyla ördüklerini belirten Genel Müdür H. Burçin Yandımata, “Geçtiğimiz 10 yılda en ileri teknoloji kullanarak binlerce aileyi doğalgazla buluşturduk. Müşteri merkezli çalışma anlayışımızla birlikte, işletme alanında da abonelerimize üst düzeye hizmet sunuyoruz” dedi.Birinci aboneden başlayarak her yüz bin sayı dönümünde şanslı abonesini ödüllendirmeyi gelenek haline getiren İzmir Doğalgaz, 700 bininci (Konut/BBS) abonesini de unutmadı. Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende 700 bininci abone Neriman Muhsine Seçkin’e, Genel Müdür Yandımata tarafından kahve takımı ve 700 metre küp bedava doğalgaz hediye edildi.

Doğalgaza geçmenin şimdiden kendisine avantaj sağladığını belirten Seçkin, “Torbalı’da yaşayan bir vatandaş olarak, doğalgaz imkânından bizleri faydalandıran İzmir Doğalgaz’a teşekkür ediyorum. Mutfak kullanımında bile önemli tasarruflar sağlayan doğalgazla, önümüzdeki kış hem ucuz hem de konforlu bir şekilde ısınabileceğim. Tüm çalışanlara verdikleri hizmet ve bu organizasyon için teşekkür ederim” dedi.

700 bin (Konut/BBS) aboneye ulaşmanın kendileri için yeterli olmadığını, hedeflerinin kısa sürede 1 milyon aboneye ulaşmak olduğunu belirten Yandımata, “İzmirlilerin desteğiyle hızla ilerliyoruz. Yaptığımız yatırımlarla on binlerce aileyi doğalgazla buluşturmaya devam ediyoruz. Üstlendiğimiz işin sorumluluğunu bilen bir ekip olarak, kendimizi sürekli yeniliyoruz. Her sene yeni hedefler koyarak, heyecanımız kaybetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi hep daha fazlasını yapmaya zorlayan İzmirlilere, tüm kurumlara, her aşamada yanımızda olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 700 bininci şanslı abonemiz, 600 bininci abonemizde olduğu gibi bir bayan. Neriman Hanım’ı doğalgazı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisini 700 metre küp bedava doğalgaz ve bizi hatırlayacakları bir kahve takımıyla ödüllendiriyoruz. Yakın zamanda 800 bininci abonemizi de ödüllendireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv