İzmir Doğalgaz Fidanları Toprakla Buluştu

İzmir Doğalgaz, Ege Orman Vakfı iş birliği ile çalışanları adına 5 bin fidanlık İzmir Doğalgaz Çalışanları Hatıra Ormanı’nı oluşturdu.

  • 0
  • 223
İzmir Doğalgaz Fidanları Toprakla Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Doğalgaz, Ege Orman Vakfı iş birliği ile çalışanları adına 5 bin fidanlık İzmir Doğalgaz Çalışanları Hatıra Ormanı’nı oluşturdu.

İzmir Doğalgaz çalışanları ve yöneticileri, İzmir-Kınık ağaçlandırma sahasında oluşturulan ormanı ziyaret ederek fidanları toprakla buluşturdu. Sürdürülebilir olarak ağaçlandırma çalışmalarına destek veren İzmir Doğalgaz onuncu ormanı ile doğaya, temiz havaya ve gelecek nesillere önemli bir katkı sağladı.
İzmir Doğalgaz’ın sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleri ile İzmir’e çeşitli alanlarda önemli katkılar sağlamaya devam ettiğini belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Bilindiği üzere ürünümüz doğalgaz diğer enerji türleri arasında çevre dostu olma özelliği ile ön plana çıkan bir enerji türüdür. Doğalgazın yaygınlaşması ile birlikte İzmir’in hava kalitesinde önemli iyileşmeler olduğu görülmektedir. Şirket olarak geleceğimiz olan nesillere temiz bir gökyüzü kadar temiz bir doğa bırakma sorumluluğunu hissediyoruz. Bu yılda 5 bin fidan ile İzmir Doğalgaz çalışanları adına bir orman oluşturduk. Çevre ile ilgili yaptığımız çok sayıda çalışmanın bir parçası olan ağaçlandırma çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir. Değerli iş birliği için Ege Orman Vakfı’na da teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilgili, “Yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarına yıllardır sürdürülebilir olarak destek veriyorsunuz. Çocuklara ekosistem hizmetlerini anlatmaya çalışıyoruz. Doğa insan etkileşiminde doğayı korumayı ve tasarrufu ön planda tutacak davranış biçimini içselleştirmelerini istiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde onlar yasa yapıcılar, saha uygulayıcıları olacaklar. Bu düsturla çocuklarımızı yetiştirmek zorundayız. Gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek hedefi ile yaptığımız çalışmalara verdiğiniz destek çok kıymetli” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’e doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Çalışanlar günün anısına fidanları toprakla buluşturarak can sularını verdi.

Bugüne kadar doğaya katkısı, sosyal sorumluluk projeleriyle birçok alanda adından bahsettiren İzmir Doğalgaz, ağaçlandırma etkinlikleri ile geleceği yeşertmek için çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv