İzmir Doğalgaz Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Huzurevi Sakinlerine Konser

  • 0
  • 632
İzmir Doğalgaz Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Huzurevi Sakinlerine Konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TRT Ankara Radyosu ses sanatçısı Akif Özüşen yönetiminde 2011 yılında kurulan İzmir Doğalgaz Türk Sanat Müziği Korosu, Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 15. kuruluş yıldönümü kapsamında huzurevi sakinleri ile buluştu.
Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin etkinlik salonunda gerçekleştirilen konserde huzurevi sakinleri söylenen eserlere hem eşlik ettiler, hem de dönemin şarkılarıyla geçmişe yolculuk yaptılar. Konserde ayrıca huzurevi sakinleri de sahneye çıkıp şarkı söyleyerek, kendi yazdıkları şiirleri okudular.

15. kuruluş yıldönümü pastası alkışlar eşliğinde kesilirken etkinlikte söz alan Huzurevi Müdürü Mustafa Çoban, "Doğalgazı yaygınlaştırarak İzmir’e önemli katkılar sağlayan İzmir Doğalgaz’ın 15. kuruluş yıldönümümüz çerçevesinde bizlerin yanında olmasından büyük mutluluk duyduk. Bu etkinlikle geçmişimizin deneyimlerini bugünlere aktaran, kültür ve geleneklerimizin yarınlara ulaşmasını sağlamakta bir köprü vazifesi gören büyüklerimizi mutlu etmek yegâne amacımızdı. Eğer bir nebze olsun bunda başarılı olabildiysek ne mutlu bizlere. Bu güzel konser ile sakinlerimizin müzik dolu bir gece geçirmesini sağlayan İzmir Doğalgaz'a bu organizasyonda aldıkları rol için hem kendi hem de bugün burada bulunan sakinlerimiz adına teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv