İzmir’e Kemalpaşa’dan giriyoruz

  • 0
  • 716
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “İzmir’eKemalpaşa ilçesinden gireceklerini söyledi. “İzmir hizmet siyasetinin işaretinivermiştir. Bugün İzmir AK Parti’nin 1 belediye sayısını 6’ya yükseltmiş ve 6belediye için şans vermiş, ‘hadi kendinizi gösterin’ demiştir. İzmirlilereteşekkür ediyorum. İzmir AK Parti belediyeciliği ile CHP’nin hamaset veideoloji siyaseti arasındaki farkı daha iyi görecek. Bir sonraki seçimlerde AKParti’yi iş başına getirecektir. Bundan bir endişemiz yoktur” diye konuştu.

“Kemalpaşalılara teşekkür ediyorum”
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmirMilletvekili Binali Yıldırım’ı Kemalpaşa Belediye Başkanlık makamı girişindeArif Uğurlu eşi Naciye ve kızı Mihrimah ile birlikte karşıladı. Yıldırım,makama oturarak Uğurlu’ya “Bugün İzmir’imizin güzel ilçesi Kemalpaşa’da AKParti hizmet belediyeciliğinin Belediye Başkanı Sayın Arif Uğurlu ile başladığıgün. 30 Mart 2014 seçimlerinde başkanımıza ve büyükşehirde şahsıma Kemalpaşalılarıngösterdiği cömert destek için teşekkür ediyorum. Sayın Başkan ve meclisüyelerine başarılar diliyorum” şeklinde not yazdı.

Üstü açık otobüsle geldi
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmirMilletvekili Binali Yıldırım, Kemalpaşa Belediyesi’ne üstü açık otobüsle geldi.Otobüsten Başkan Uğurlu ve meclis üyeleriyle birlikte halkı selamlayanYıldırım, “İnşallah İzmir’in gidişi Kemalpaşa’dan olacak. İzmir’e Kemalpaşa’dangiriyoruz. Kemalpaşa kendine yakışanı yaptı. Kemalpaşa 30 Mart seçimlerinde‘lafa bakmam işe bakarım hizmete bakarım’ diyenlerin ‘daima hizmet daimemillet’ diyenlerin ilçesi. 3 aya yakın bir kampanya dönemini beraber geçirdik.Kampanya boyunca sizlerden hep destek ve sevgi gördüm. Hep sizin yüzünüzdeheyecan ve neşe gördük. Bu bizim için en büyük gururdur. En büyük başarıdır.Sizlere şükranlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum. Özellikle Kemalpaşa’da ilçebaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum.Gençlerimize teşekkür ederiz. İzmir’de Büyükşehir için yüzde 50’ye yakın oyveren Kemalpaşa’ya teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’ye en yüksek desteği veren ilçe
İzmir Büyükşehir için kendisine en yüksek desteği verenilçenin Kemalpaşa olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Buraya geldiğimizde ilkziyaretimizi en yüksek desteği veren ilçeye yapacağımızı söylemiştik. Oradabizim belediye başkan adayımız Arif Uğurlu, ilçe başkanımız ‘bakanım hiçendişen olmasın. Senin ilk ziyaretin Kemalpaşa olacaktır’ dedi. Onlar bunusöylerken siz Kemalpaşa’nın güzel insanlarına güvendiler. Siz onlarıngüvenlerini boşa çıkarmadınız. Kemalpaşalılar dedi ki ‘Sayın Başbakanım uzunadam hiç merak etme Kemalpaşa bunu bir yere not etti’ dedi. 2014 işte Kemalpaşaişte AK Parti. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Parti rozetinin yerini hizmet rozeti alıyor
Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: “Her mezhepKemalpaşa’nın daha güzel hizmetleri alabilmesi için bir oldu. ‘Arif Uğurlu’dedi kararını verdi. Şimdi artık seçimler bitti. Bundan sonra hizmet zamanıdır.Çok çalıştınız. Çok gayret ettiniz. Şimdi sıra Arif Uğurlu ve 14 belediyemeclis üyesinde. Belediyede parti rozeti çıkıyor. Hizmet rozeti yerini alıyor.Bizim anlayışımızda çok oy verdi çok hizmet az oy verdi az hizmet yok. Oy verende oy vermeyen de sağ olsun başım gözüm üstünde olsun. Hizmet millet için.Siyaset seçim için. Seçiminizi yaptınız artık Arif Uğurlu’nun arkadaşlarıbıraktıkları yerden yola devam diyecekler.”

“Kemalpaşa hizmetlere kaldığı yerden devam edecek”
Yıldırım, “Bu verdiğiniz destek bu elde ettiğimiz sonuçinanın ki Sayın Başbakanımızın 2009’daki üzüntüsünü kat kat telafi etti.Kemalpaşa adına yakışanı yaptı desteğin en güzelini bize verdi. Biz bununsorumluluğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Arif Uğurlu bunun ne demekolduğunu biliyor. Gereğini yapacak. Dün olduğu gibi bugün de yarın daKemalpaşa’nın İzmir’in hizmetlerini yapmaya devam edeceğiz. Artık İzmir bugündünkü gibi değildi. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretinivermiştir. Bugün İzmir AK Parti’nin 1 belediye sayısını 6’ya yükseltmiş ve 6belediye için şans vermiş, ‘hadi kendinizi gösterin’ demiştir. İzmirlilereteşekkür ediyorum. Ak Parti belediyeciliği ile CHP’nin hamaset ve ideolojisiyaseti arasındaki farkı daha iyi görecek. Bir sonraki seçimlerde iş başınagetirecektir. Bundan bir endişemiz yoktur. Bu coşkunuz ve sevginiz bizi daha daheyecanlandırıyor. 2023 Türkiyesi’nin İzmir için çok daha önemli birsorumluluğumuz olduğunu bir kez daha belediye önünde hiçbir davet yapmadantoplanan binlerce hemşerimizin nezdinde sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv