İzmir gibi özgürlükçü ve ilerici bir kentte yaşadığınız için çok şanslısınız

  • 0
  • 551
İzmir gibi özgürlükçü ve ilerici bir kentte yaşadığınız için çok şanslısınız
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü Radyo Programcısı Nihat Sırdar, Bornova Belediyesi’nin ilkini gerçekleştirdiği “Genç Akıl Söyleşileri”nde İzmirli hayranları ile buluştu. Yoğun ilginin yaşandığı buluşmada; İzmir’i ve İzmirlileri çok sevdiğini, Bornova’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sırdar, “İzmir gibi özgürlükçü ve ilerici bir kentte yaşadığınız için gerçekten çok şanslısınız” dedi. Salonu dolduran hayranlarının sorularını da yanıtlayan Sırdar, hem güldürdü, hem düşündürdü.Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki etkinlik büyük ilgi gördü. Merdiven basamakları bile dolan ana salonun girişi ve küçük salona taşan izleyiciler için barkovizyon kuruldu.

İzmir’de yaşadığınız için şansılısınız
Dinleyicilerinin karşısına cep telofonu ile periskoptan canlı yayın yaparak çıkan Nihat Sırdar, İzmir’i ve İzmirlileri çok sevdiğini, Bornova’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sırdar, “Burada yaşadığınız için gerçekten çok şanslısınız. Çünkü İzmir gerçekten çok özgürlükçü ve ilerici bir kent. Ben İstanbul’da yaşayan biri olarak bunu çok iyi anlıyorum.” dedi.

Sabahları ciddi, akşamları eğlenceli
Nihat Sırdar, yaklaşık iki saat süren söyleşide hayranlarının sorularını da yanıtladı. Milyonları radyoların başına kilitleyen Nihat ile Sivrisinek’i Hacivat ve Karagöz’e benzeten Ünlü Radyocu, akşam yaptığı programının siyaset ve gündeme daha çok ağırlık verdiği sabah programına göre daha hafif olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Nihat Sırdar, “İşte bu yüzden akşam yorgun argın evine dönen insanların canını daha da sıkmak istemiyor ve hazırlaması benim için de kolay olan hafif bir yapıyorum. Sabah program ise ciddi bir hazırlık gerektiyor” dedi.

Eleştiri mizahın olmazsa olmazıdır
Siyasetçilerin eskiden mizaha karşı daha anlayışlı olduğunu örneklerle anlatan Ünlü Radyo Programcısı, “Eleştiri mizahın olmazsa olmazıdır. Ancak günümüzde neredeyse küfür sayılıyor. Böyle olunca medya kendi kendine bile oto sansür uyguluyor. Bu çok üzücü bir durum” diye konuştu.

İzleyicilere sürpriz ödüller
Twitter’dan Genç Akıl Hashtag’ına sorulan soruya doğru cevap veren 50 kişiye Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü” adlı oyuna ve Büyük Park’ta kısa bir süre önce açılan Mini Golf Sahası’na ikişer kişik bilet kazandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv