İzmir İç Mimarlar odası Royal Halı’yı ziyaret etti

  • 0
  • 1.036
Yazı Boyutu:

Yeniliklerinöncüsü olmaya devam eden Royal Halı İç Mimarlara özel projesi Custom Designtanıtımlarına başladı. İlk olarak İzmir İç Mimarlar Odası’ndan gelen bir grubaproje hakkında bilgi verildi. Custom Desing İzmirli İç Mimarlar’ın beğenisinikazandı 

Normalhalıların aksine sınırsız renk ve desen seçeneği olan ve sadece kişiye özelürünlerin olduğu Custom Design koleksiyonu ilk olarak İzmir İç MimarlarOdası’ndan gelen bir grup İç Mimar’a tanıtıldı. Gaziantep Royal Halıfabrikasında gerçekleşen lansmanda İç Mimarlar hem koleksiyonu incelediler hemde üretim süreci hakkında bilgi almak üzere fabrikayı gezdiler. Dünya’da ilkdefa Royal Halı tarafından yapılan Ebru halınında aralarında bulunduğu CustomDesign koleksiyonu hakkında bilgi veren Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı,“Custom Design koleksiyonumuz 4 farklı gruptan oluşuyor. Ebru halının yanı sıraVale, Latte ve Benim Royalim halılarıda bulunmakta” dedi. Herbirinin kendineözel üretim tekniğine sahip olduğunun altını çizen Dağcı, ortak noktanın parmakizi gibi sadece kişiye özel olması olduğunu söyledi.  

İçMimarlardan tam not aldı  
Alanlarındabirçok projeye imza atmış İç Mimarlar’ın da bulunduğu grup koleksiyona ilgigöstermekle kalmadı kendi Ebru halılarını kendileri yaptı.İçMimarlara kendi halılarını kendi tasarlamalarına izin verdiği için CustomDesign koleksiyonunun önemli olduğunu söyleyen İç Mimarlar Odası Başkanı DilaraGür Narinç, “Buraya gelmeden önce Royal Halının standart ürünler sunacağınızannediyordum. Custom Design koleksiyonunu görünce düşüncelerimde yanıldığımıfark ettim. Koleksiyonda her bölgeye hitap eden, projelerimizde çok rahatkullanabileceğimiz modellerin olmasının yanı sıra renk alternatiflerinin veebat sınırının olmaması çok iyi ” dedi. İç Mimar Filiz Karvas ise en çok Latte ve BenimRoyalim kalitelerini beğendiğini söyledi. Karvas, “Daha grafik ve mimariolduğunu düşündüğüm için Latte’yi beğendim. Ama hepsini farklı projelerdekullanabileceğimizi düşünüyorum. Mesela Benim Royalim önümüzü açabilecek,sınırları zorlayacak bir koleksiyon olmuş” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv