İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru

  • 0
  • 592
İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağmuru
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan İzmir’in uzun soluklu tek film festivali Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden başvuru yağıyor. Başvurular, 15 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Bu yıl 16. kez düzenlenecek olan İzmir’in uzun soluklu tek film festivali Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’ne başvuru yağıyor. Animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde yarışmak üzere İran, Fransa, Brezilya, İspanya, Ermenistan, İtalya, ABD, Kore, Yunanistan, Japonya, Porto Riko, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre, Venezuella gibi ülkelerin aralarında bulunduğu 64 ülkeden yüzlerce film başvuruda bulundu. Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan festivale başvurular, 15 Eylül tarihine kadar devam edecek.

DAHA ÇOK FİLM DAHA ÇOK İZLEYİCİYE ULAŞACAK
Festivalin İzmir’e yayılması, geçen seneki ilginin ve desteğin korunması için festival ekibinin çalışmaları sürüyor. Bu yıl daha çok filmin daha çok izleyiciye ulaşması için Kültür Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak, Bornova, Buca, Karşıyaka Belediyeleri ve üniversitelerle iş birliği için görüşmeler devam ediyor. Festival boyunca 400’ün üzerinde filmin İzmirli sinemaseverlerle buluşması hedefleniyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv