1924 Gönen’de Tango geceleri

Geçtiğimiz aylarda kapılarını Kemeraltı’nda lezzet tutkunlarına açan 1924 Gönen, bu kez kapılarını tango severlere açtı.

  • 1
  • 2.558
1924 Gönen’de Tango geceleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:


Geçtiğimiz aylarda kapılarını Kemeraltı’nda lezzet tutkunlarına açan 1924 Gönen, bu kez kapılarını tango severlere açtı. Capullo Tango kurucuları Hakan Akı ve Sevinç Durmuş ev sahipliğinde her Çarşamba akşamı gerçekleşen tango geceleri, tango müziğinin büyüleyici tınıları eşliğinde yaş sınırı olmaksızın dans tutkunlarını çekiyor.

1924 Gönen’in enfes tatları eşliğinde yaşanan dans akşamlarıyla ilgili bilgi veren Sevinç Durmuş Bedeni disiplinle ederek yaratıcılığı, bedensel ve zihinsel zekayı kullanmayı, bir oluşa odaklanmayı, kendini ifade edebilmeyi sağlayan önemli bir kavram olduğunu söylerken, Hakan Akı ise dans eden kişinin Tango 'nun çok kültürlülüğünden, partnerinden, yaşadığı ve bulunduğu ortamdan etkilenerek ilhan aldığını, bunun sonucunda dansıyla kendini, partnerini ve toplumu görsel ve fiziksel olarak etkilediğini belirti. Akı, “bu yaratılan etki ile tango dansçıları yaşadıkları gerçeklik üzerinden sınırsız bir hayal yaratır. Tek bir gerçeklik üzerinden yaşayanlara olasılıklarında var olduğunu fark etmelerini sağlar” dedi.

Etkinlik fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
Yorumlar (1)
  • Yasemin

    Yasemin

    Çok güzel bir geceydi emeği geçen herkese teşekkürlerler..

    08 Mayıs 2023 13:23
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv