İzmir Özel Türk Koleji’nde 61. mezuniyet coşkusu

  • 0
  • 1.751
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Türk Bahattin Tatış, İzmir Özel Türk BüyükçiğliKampüsü  ve Özel Türk Koleji MarmarisKampüsü son sınıf öğrencileri İTK Uşakizade Köşkü’nde düzenlenen diplomatöreninde bir araya gelerek görkemli bir tören ile okullarına veda ettiler. Buyıl 64.yılını kutlayan İzmir Özel Türk Koleji’nin 61. Mezuniyet Töreni’nde okulbirincileri, hem plaket aldı hem de okul birincileri kütüğüne isimleriniçaktılar.

İTK Uşakizade Köşkü önünde gerçekleşen Mezuniyet Törendekonuklar İTK Bando Takımı’nın çaldığı keyifli marşlar ile karşılandı.  İTK Edebiyat öğretmenlerinde Sibel Şentay veMurat Gil’in sunumunda gerçekleşen tören Senfonik Pop Orkestrası’nınsergilediği Tango ve Vals Dinletisi performans ile başladı. Tamamı İTK’lıöğrencilerden ve İTK’lı öğretmenlerden oluşan Senfonik Pop Orkestrası’na İTKMezunu, Ege Üniversitesi Konservatuarı Ses Bölümü öğretim üyesi ve operasanatçısı Ahmet Utku da solist olarak eşlik etti.

Dinletiden sonra, sahneye İTK MezunlarıDerneği adına kısa bir konuşma gerçekleştirmek için Yönetim Kurulu üyesi 83dönemi mezunu Özlem Ünlü Sarı sahneye geldi. Özlem Sarı’nın sonrasında, İTKGenel Müdürü Yiğit Tatış davet edildi. Tatış konuşmasında; “  Bugünaramızdan ayrılan arkadaşlarımız 61. Mezunlarımız olarak okullarını başarılıbir şekilde tamamlıyorlar. Bizler de sizleri erdemli, Atatürk İlkelerine bağlıgençler olarak yetiştirdiğimiz için ve bugün İTK Mezunları arasındaki yerinizialdığınız için gururlanıyoruz.” dedi.

 

Konuşmalardansonra bölüm birincilerinin plaket törenine geçildi. Sırası ile; İzmir Özel TürkKoleji Anadolu Lisesi Okul Birincisi Rüya Saraç,  İzmir Özel Türk Fen Lisesi Okul BirincisiAtakan Başdüzen, İzmir Büyükçiğli Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi OkulBirincisi İrem Aydın ve Marmaris Özel Türk Anadolu Lisesi Okul Birincisi AnılÇoban sahneye davet edildi ve öğrencilere plaketleri verildi ve gelenekselolarak her yıl olduğu gibi bu yıl da okul birincilerine İTK logolu altınrozetler takıldı. Okul birincilerinin plaket ve diploma törenin ardından,diplomalarını alan diğer öğrenciler de İTK Uşakizade Köşkü merdivenlerindemuhteşem bir tablo oluşturdular. İTK’nın 61. Mezunu olma gururunu yaşayanöğrenciler hep birlikte Veda Orotoryosu, Güle Güle ve Arkadaş şarkısınıseslendirirken, İTK’lı minikler de bu yıl mezun olan ağabeylerine ve ablalarınakaranfil verdiler. Tören, İTK’nın yeni mezunlarının İTK Marşı eşliğindekeplerini havaya fırlatmaları ile son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv