İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı Ziyaretçilerini Etkinliğe Boğdu

  • 0
  • 1.030
İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı Ziyaretçilerini Etkinliğe Boğdu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de 12 Şubat Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açan ve 15 Şubat Pazar günü saat 17:00’a kadar sürecek olan AGROEXPO EURASIA 2015 10. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı ile ANIMALEXPO 2015 6. Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı’na yoğun ilgi devam ediyor…

13 Şubat  Cuma günü düzenlenen etkinliklerle yine ilgi odağı olan fuar 60 litre günlük süt veren ineklerin sağımı eğitimleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ayrıca Ege Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen  Tarım Makinaları Yenilikçi Canlı Sunumlarında Gaspardo Maschio, Fimaks ve Adrimak Tarım Makinaları yeni icatlarını izleyicilerin beğenisine sundu.

 
Fuara Ağır Abiler de Geldi 
İzmir Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği destekleriyle düzenlenen boğa gösterisinde 1,5 tona yaklaşan hayvanlar fuara ağırlıklarını koydu. 
Fuarda şovların yanı sıra paneller de yer aldı.  “Sığır Yetiştiriciliğinde Karlılık” ve “Tarım Makinelerinde Son Gelişmeler” konulu paneller TAGYAD derneği başkanı sn. İsmail Uğural tarafından sunuldu.
 
Cumartesi günü muhteşem şovlar devam ediyor  
Fuarın 3. gününe ilk olarak koyun ve keçiler damgasını vuracak. 100 ü aşkın koyun ve keçi güzellik yarışmaları İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği desteği ile düzenlenecek ve “Altın Çan” ile ödüllendirilecek. Ayrıca birlik tarafından Oğlak Dolması yeme yarışması ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.
 
“Yaş Sebze Meyve Ticareti ve İhracatında Son Gelişmeler “ panelinin yanı sıra “Kırmızı Et Sektöründeki Son Gelişmeler”  konulu panel de ziyaretçileri bilgi bombardımanına tutacak.
 
 Fuara 2 günde 93000 ziyaretçi geldiğini belirten Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak TAN  fuarın sonunda 200.000’in üzerinde ziyaretçinin gelmesini beklediklerini belirtti. Pazar gününe kadar açık olacak fuar ücretsiz ziyaret edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv