İzmir Ticaret Borsası Ailesi Çeşme’de bir araya geldi

  • 0
  • 580
İzmir Ticaret Borsası Ailesi Çeşme’de bir araya geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve personeli Çeşme’de düzenlenen aile günü etkinliğinde bir araya geldi. Çalışan ödül töreni, ritim ve perküsyon workshop, tavla turnuvası ve çalışanlarla yapılan sesli ve görüntülü röportajın video gösterimi aktivitelerini içeren iki günlük organizasyon keyifli geçti.

Çalışanlarının çabalarının takdir edilerek motivasyonlarını artırmak, kurum içi iletişimi, takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla İzmir Ticaret Borsası, bu yıl da kurum çalışanları ve aileleri için “aile günü” organizasyonu düzenledi. Etkinliğe İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Korkmaz, Yalçın Yılmaz, Sayman Üye Bülent Arman, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Zincircioğlu, Bülent Uçak ve Şeref İyiuyarlar ile Borsa çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Etkinliğin ilk gününde Borsa çalışanları için perküsyon ritim workshop düzenlendi. Workshop’un açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Ticaret Borsası İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Sinem Çelikten, “Bizler aslında tek bir bütünün parçalarıyız. Bu nedenle, ancak birlik bilinciyle hareket edersek değerli birer insan olabilir ve önce ailemizde, sonra işyerimizde, ülkemizde ve hatta belki bir gün tüm dünyada, büyük bir insanlık ailesi olabiliriz. Bu aidiyet duygusu ve ortak bilinçle düzenlenen bu gibi aktivitelerin bizleri motivasyon olarak üst düzeye taşıyacağına duyduğumuz inançla İzmir Ticaret Borsası ailesi olarak bugün hepimiz bir aradayız” dedi. Etkinlik kapsamında tüm Borsa çalışanları, birlikte uyum içinde çalışmayı temsilen, ritim performansı sergiledi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen personel ödül töreni ve gala gecesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Erçin Güdücü, “Borsamız gerek üyeleri, gerekse çalışanlarıyla gerçekten büyük ve köklü bir aile. Geçmişi başarılarla dolu, tarım borsacılığı alanında liderlik misyonunu sürdüren 124 yıllık saygın bir kurumun bireyi olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz. Ödül alan çalışma arkadaşlarımızı kutluyor, birlikte birçok başarılı işe imza atacağımıza inanıyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere, tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İzmir Ticaret Borsası’na 10 yılın üzerinde hizmet veren 27 personele İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli tarafından plaket takdimi yapıldı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv