İZMİR ZİRAAT ODALARINDAN TARIM FUARINA TAM DESTEK

  • 0
  • 1.004
İZMİR ZİRAAT ODALARINDAN TARIM FUARINA TAM DESTEK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Kaya Prestige Otel’de düzenlendi. Toplantı sonrası 12–15 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek Agroexpo Eurasia 10.Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı tanıtım yemeği Orion Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan Agroexpo Eurasia ve Animalexpo Fuarları’ nın öğle yemeği eşliğinde yapılan tanıtım toplantısına İzmirden 20 Ziraat Odası Başkanı katıldı.
 
Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih TAN konuşmasında bu sene 10. yılını kutlayacak olan fuarın özel etkinliklerinden bahsetti. Tanıtım faaliyetleri, fuar katılımcı-ziyaretçi profili ve ziyaretçi organizasyonu çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fatih Tan sözlerine şunları ekledi:
 
“Orion Fuarcılık olarak, ANIMALEXPO Fuarı bünyesinde düzenleyecek olduğumuz paneller gösteriler ve yarışmalar dünya standartlarında hazırlanacak ve bugüne kadar ülkemizde düzenlenen en kapsamlı çalışmalar olacaktır. İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1B holünde aşağıda bahsi geçen gösteri ve etkinliklerimiz fuarımızda kapalı alanda kurulacak olan 1500 m2 lik gösteri ve 500 kişilik tribün alanında gerçekleştirilecek olup, 2 gün boyunca canlı yayınlarda sektör izleyicileriyle buluşturulacaktır”
 
 
‘ Geçtiğimiz sene 650 firma ve temsilcinin yer aldığı fuarımızı 150 bin sektör profesyoneli ziyaret etmiştir. Bu sene ise katılımcı ve ziyaretçi hedefimizi daha da arttırdık. Bu sene Agroexpo Eurasia ve Animalexpo’da 700 katılımcı yer alırken, tarafımızdan gerçekleştirilecek olan ve ulaşım giderleri Orion Fuarcılık tarafından karşılanacak olan 1.500 otobüs organizasyonu ile sektör çalışanlarımızı gelişen teknolojilerden haberdar olmasına vesile olacağız. Yaptığımız tanıtım ve reklam çalışmalarının sonucunda da bu sene 170 bin ziyaretçinin fuarı gezeceğini öngörüyoruz”.
 
 
Fuarda Düzenlenen Etkinlikler 

Gazeteci -Yazar İsmail UĞURAL’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan  “Tarımsal Mekanizasyonda Son Uygulamalar” “Arıcılık Sektörü Konuşuyor”,“Kırmızı Et Sektöründeki Son Gelişmeler”,“Süt Sektöründe Son Gelişmeler” ve “Küçük Aile Çiftçiliği ve Kooperatifçilik” konulu Paneller, Türkiye Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiricileri Birliği ve İzmir Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiricileri Birliğinin destekleriyle “Koyun – Keçi Güzellik Yarışması”, Arisüd Derneğinin destekleriyle düzenlenecek olan arî süt hayvanlarının 4 laktasyonda yarıştırılacağı “Damızlık İnek Güzellik Yarışması” ,Tarım İnovasyon Teknolojileri Yarışması ve Sergisi ile bu kapsamda birçok yeni geliştirilmiş ürün gösterisi
 
Fuarlar kapsamında;
Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Zirai İlaçlama makineları, Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Ekolojik Tarım, Çiftçilik ve Seralara Yönelik Diğer Ekipmanlar ve Hizmetler, Agro Bilişim, Canlı Hayvan Yetiştiriciliği, Hayvansal Üretim Makineleri, Tavukçuluk ve Sektörel Kuruluşlar yer alacak.
Girişler Ücretsiz

Girişin ücretsiz olduğu İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 12 – 14 Şubat 2015 tarihleri arasında 10.00 - 18.00, 15 Şubat 2015 tarihinde ise 10.00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Online Davetiye için www.orionfuarcilik.com.tr
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv