İzmir'de Alışveriş Çılgınlığı

Modanın en büyük alışveriş partisi Night Out Shopping, İzmir'in kalbiAlsancak'ta dördüncü kez gerçekleşti.

  • 0
  • 6.605
Yazı Boyutu:

Modanın en büyük alışveriş partisi Night Out Shopping, İzmir'in kalbiAlsancak'ta dördüncü kez gerçekleşti. İzmirlilerin yıl boyu heyecanla beklediği moda ve indirimlialışveriş gecesi Night Out Shopping ile Alsancak alışveriş ve eğlenceninbulşma noktası oldu. İzmir Cemiyet hayatının tanınmış isimlerini biraraya getiren Night Out Shopping gecesine Konak Belediyesi ve Dora Dergisiev sahipliği yaptı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, DoraDergisi İmtiyaz Sahibi Ceren Ağca, One Night Shopping'e damgasını vurandefilesiyle Ertan Kayıtken, Türkiye'nin en meşhur terzi yamağı BarbarosŞansal, BKM'nin sevilen oyuncusu Metin Yıldız ve birçok tanınmış oyuncununkatıldığı gece, İzmir'de yeni yıl coşkusunu da doruğa taşıdı.

ÖZGÜR KENT
Sunuculuğunu Volkan Severcan'ın üstlendiği One Night Shopping, 180 metrelik devpodyumuyla beklentilerin ötesine geçti. Etkinliğin en büyük destekçisiKonak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir'in özgürlüğü, çağdaşlığısokaklarda yaşatan bir kent olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Bu etkinlik aslında biraz da İzmir'in özgürlüğünü, çağdaşlığını dahaileri taşımak için bir sembol oluyor. Yeni yıl öncesinde de bir parçaesnafımıza katkı, bir parça birbirimizle kucaklaşma, bir araya gelmefırsatı oldu. İzmir özgürce bir arada yaşamayı seven bir kent. Biz işteböyle, her fırsatta bir araya gelip kucaklaşarak bunuyaşatacağız."
PODYUMDA VİRTÜÖZ VAR
Alsancak'ın moda merkezi Kültür Mahallesi'ndeki yedi sokak üzerinde tanınmışmarkaların indirim stantları kurulurken KonakBelediyesi'nin ışıklandırdığı sokaklar İzmirlilerin akınına uğradı. Geceyedamgasını vuran ise ünlü modacı Ertan Kayıtken'in kreasyonundan oluşandefile oldu. Şenay Akay, Chloe Loughan, Irmak Atuk ve Rönesans Ajans mankenleri Akif Örük'ün koreografisiyle 180 metrelik podyumdayürüdü. Podyum’da yürüyenler modeller arasında ilk defilesine çıkan ünlü oyuncuVolkan Sevencan’ın kızı Melis Severcan’da vardı. Defilede ünlü kemanvirtüözü Giselle Tavilson kemandaki ustalığının yanı sıra, güzelliğiyle degöz kamaştırdı.

ENGELSİZYAŞAMA
Adını sadece alışverişle değil, yaşama değer katan sosyalsorumluluk projeleriyle de duyuran Night Out Shopping, bu yıl ‘EngelsizYaşam'a desteğiyle dikkat çekti. Alsancak sokaklarına yerleştirilen ‘Sizhiç gözleriniz bağlı annenizi görmeyi denediniz mi?' fotoğraf sergisi ile‘engellere rağmen engelsiz yaşam' mesajı verildi.
SINIRSIZ
Gecenin geç saatlerine kadar süren Night Out Shopping kapsamında1379, 1380, 1381, 1382, 1383, 1386 ve 1387 sokaklar ile bu sokaklarınbağlandığı ana arterler olan Mustafa Bey, Plevne, Talatpaşa, Cumhuriyet veAtatürk cadde ve bulvarları üzerindeki mağazalar yüzde 70'e varanindirimlerle müşteriyi alışverişe davet etti. Night Out Shopping gecesindedileyenler Bingo oyununu oynadı. Oyunun birincisi İtalya tatilinikaparken, elde edilen gelir de Dora Magazin Korusu'na giderek doğaya katkıkoydu.
Duygu Çetinkaya,Metin Yıldız,Ececan Gümeci
Barbaros Şansal
Selmin Berberoğlu,Seda Kaya
Melis,Volkan Severcan
Hakan Tartan
Seda-Tibet Ocakoğlu
Neyir Can,Tolga Sezgin
Dilek Olcay
Hande Tunçel
Neslişah Sungur
Saba Özkan
Mahru Gürel
Akif Örük, Ertan Kayıtken
Ceren Ağca
Salvo Benefrahim,Yasemin Karakaş,Kamuran Habif,EnisHabif,Şela Habif
Nazlı Yazaydın

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv