İzmir’de İLK Kez ‘’ Olten Filarmoni & BALE ‘’

Olten Filarmoni Orkestrası 2017-2018 konser sezonuna İzmir’de ilk kez Bale ile Orkestra’nın aynı sahnede yer alacağı Uğur Seyrek koreografisinde düzenlenmiş bir bale gösterisi ile veda edecek.

  • 0
  • 467
İzmir’de İLK Kez ‘’ Olten Filarmoni & BALE ‘’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Olten Filarmoni Orkestrası 2017-2018 konser sezonuna İzmir’de ilk kez Bale ile Orkestra’nın aynı sahnede yer alacağı Uğur Seyrek koreografisinde düzenlenmiş bir bale gösterisi ile veda edecek. 23 Mayıs 2018 saat 20:30’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek konserde Uğur Seyrek çalışmalarında hayattan kesitler, kadın-erkek ilişkileri, aşk ve nefret gibi temaları işleyerek, karşılıklı insan ilişkilerinin dışavurumunu yorumladı.

 Dördüncü Sezonunu yarın tamamlayacak olan Olten Filarmoni her ay dünyaca ünlü solist ve şefleri konuk etti. Olten Filarmoni Orkestrası’nın sürekli şefi İbrahim Yazıcı şefliğinde günümüzün en yetenekli ve göze çarpan kemancılarından gösterilen Daniel Röhn solistliğinde; ikinci yarıda ise İbrahim Yazıcı’nın bestelediği ’’4 şarkı‘’ ile eserin dünya prömiyeri Soprano Selva Erdener’in güçlü sesiyle sezonu açan, sezon içinde Olten Filarmoni Orkestrası için düzenlediği ‘’Concert of Surprises’’ ile Igudesman & Joo, klasik müziğe Küba ritimlerini katan Klazz Brothers & Cuba Percussion , Cem Mansur şefliğinde ve baba-oğul olarak obua-fagot ikilisi Renato-Leonardo Bizzotto, Letonyalı akordeon sanatçısı Ksenija Sidorova, Ola Rudner şefliğinde ve kendi jenerasyonunun en iyi genç çello sanatçılarından biri olan Alexey Stadler, Zeynep Halvaşi solistliğinde ‘’Ege’den Rumeli’ye Türküler’’ konserlerini gerçekleştirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv