İZMİR’DEN BARCELONA METROSUNA TRANSFER

  • 0
  • 536
İZMİR’DEN BARCELONA METROSUNA TRANSFER
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Elektral A.Ş üretimini ve ihracatını yaptığı “Otomatik Satış Makinelerini” İspanya’ya ihraç etmek üzere önemli bir anlaşmaya imza attı.

1978 Yılında kurulan ve bugün İzmir Atatürk organize sanayi bölgesinde 20.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren firma, Mobil Araç gereç satışında önemli bir marka olan İspanyol şirketi MOBILOSO’nun, SATIŞ OTOMATLARINI üretmeye başlıyor. Yapılan anlaşma üzeri, 20 farklı ürünü (Hafıza kartı, özçekim çubuğu, Koruma, Pil, Şarj Aleti…vb) ister kredi kartı ile ister kağıt para ile satabilen, para üstü verebilen ve tüm dataları bir buluta aktarabilen ve buradan da şirket yetkililerine raporlayan sistem. Dünyada bir İlk olduğu,  bu iş modeli ile anlık kazanç ve satışların görülüp, tedarik zincirinin ona göre planlandığı ifade edildi.

Firmaların yetkililerinin ortak çalışma ile yaklaşık 1 yıllık bir süreçte gerçekleştirdikleri bu projenin ilerleyen zamanlarda Fransa Metrolarında da kullanımı düşünülmekte.

Butik ve müşteri odaklı bir tasarım olan bu otomatların, ilerleyen zamanlarda Avrupa ve Dünyanın diğer yerlerinden de benzer talepler almasını muhtemel gören şirket yetkilileri: “Dünyaya yüksek teknolojili TÜRK ÜRÜNÜ ihraç etmek bizi gururlandırıyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv