İzmir’e çevreci kadın eli değecek

  • 0
  • 698
İzmir’e çevreci kadın eli değecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Gaye Güngör, TEMA Vakfı İzmir İl Temsilcisi oldu. Greenpeace, Dünya Doğayı Koruma Vakfı gönüllüsü olarak yurtiçinde ve yurtdışında birçok görevler üstlenen Yrd. Doç. Dr. Güngör, daha yeşil, daha çevreci bir İzmir hedefliyor...

Gediz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gaye Güngör, TEMA Vakfı İzmir İl Temsilciliği’ne seçildi. Greenpeace ile Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) gönüllüsü olarak uzun yıllar kaldığı ABD’de ve İzmir’de birçok faaliyete imza atan Yrd. Doç. Dr. Güngör, daha yeşil, daha güzel bir İzmir için harekete geçti. Ömrünü doğaya adayan Yrd. Doç. Dr. Güngör, ülke genelinde 540 bini aşkın gönüllüsüyle yaşam kaynağımız toprağa sahip çıkan TEMA Vakfı’nı temsil etmenin büyük sorumluluk ve gurur kaynağı olduğunu dile getirdi, hedeflerini şöyle anlattı:

Siz de destek verin
“TEMA’nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur. Sahip olduğu doğal varlıkları ile İzmir’de sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Minik TEMA, Yavru TEMA ve Genç TEMA grupları oluşturarak, gönüllü sayımızı artırıp, kentimize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bu mücadelede herkesi destek vermeye, bizimle el ele olmaya çağırıyoruz. Tüm doğa dostları, çevre gönüllüleri yanımızda yer alırsa İzmirimizi daha yeşil, daha güzel hale getirebilir, gelecek nesillere de en anlamlı mirası bırakmış oluruz.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv