İzmir’i özlemişim

  • 0
  • 1.527
Yazı Boyutu:

Sıra dışı yorum ve aranjeleriyle kendine has bir tarzı olanünlü şarkıcı Haluk Özkan’ın “Yıkılma” adlı şarkısının İzmir’de yapılançekiminde görev alan İzmirli eski manken- oyuncu- şarkıcı Aylin Coşkun “İzmir’iÇok Özlemişim” dedi.

İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra,1997 yılında Miss Globe Türkiye Güzeli seçilmesinden sonra İstanbul’ataşındığını, İbrahim Tatlıses’in “bitanem” klibinin ardından Anne ya da leylasinema filminde,  “Karımın Nişanlısı adlıtiyatroda başrol oynadığını  dile getirenAylin Coşkun, yaptığı işin hakkını vermek adına Müjdat Gezen Sanat Merkezi-Şanve Solfej bölümünden mezun olduktan 3 albüm yaptığını belirterek, şimdilerde  herkesten sakladığı ve kafasında olgunlaştırmayısürdürdüğü projesine çalışıyor.  

 Uzun soluklu ve çok ses getirecekprojesinin  kalabalık bir kadro ilegerçekleştirilecek bir performans olacağını dile getirdi ve “Çok yoğun birşekilde çalışıyorum. İnsanların samimi davranıp projeyi öğrendikten sonra kendiprojesiymiş gibi ortaya çıkarmasına meydan vermek istemiyorum. Onun içintamamen kapalı devre hazırlanıyorum. Herşeyiyle tamamlandığı zaman Türkiye’ninbeğenisine sunacağım” dedi .




YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv