İzmir’in “Efe”leri Sırbistan’ı fethetti

  • 0
  • 631
İzmir’in “Efe”leri Sırbistan’ı fethetti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Takımı’nın minik sporcuları Efe Cetiz ile Efe Kızık, Sırbistan’da düzenlenen Skate Helana Cup turnuvasında adeta kürsüye ambargo koydu.

Aldığı başarılarla göz dolduran İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Takımı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen “Skate Helana Cup” Artistik Buz Pateni Şampiyonası’ndan da madalyayla döndü. 16 ülkeden 140 sporcunun mücadele ettiği şampiyona antrenörleri Gamze Güner gözetiminde hazırlanan İzmirli sporcular Efe Cetiz ile Efe Kızık, altın ve bronz olmak üzere 2 madalya kazandı. Minik erkekler kategorisinde yarışan Efe Cetiz, başarılı performansıyla altın madalya almaya hak kazandı. Aynı kategoride yarışan adaşı Efe Kızık ise bronz madalyanın sahibi oldu. 10 yaşındaki Efe Cetiz ile 9 yaşındaki Efe Kızık’ın iki madalyayla kürsüye ambargo koyduğu kategoride gümüş madalyayı Rus sporcu Alexander Shkurdey kazandı.

Disiplinli çalışma sonucu kısa sürede başarı basamaklarına atlayan İzmirli adaşlar, en büyük hayallerinin olimpiyatlarda İzmir’i ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv