İzmir'in efesi oldu

  • 0
  • 1.011
Yazı Boyutu:

AliağaSpor U-17 futbol takımı büyük bir başarıya imza atarak71 takım arasında İzmir’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek 5 takım arasınagirdi. 2013 -2014 Sezonu İzmir ili U-17 Ligi 1.grupta mücadele eden AliağasporU-17 futbol takımı İzmir İli Play off finalinde İzmir Büyükşehir Belediyesi U17Futbol takımını 4-1 mağlup ederek İzmir’i Türkiye Şampiyonasında temsil etmehakkı kazandı.   

FİNAL MAÇINI 4-1 KAZANDI
Aliağa Spor U17’ler, grup maçlarında başarı göstererek öncePlay Off Finallerine katılmaya hak kazandı. Play Off yarı final maçında UrlaGençlik’i 3-2 mağlup eden Aliağaspor, finalde İzmir Büyükşehir Belediyespor ilekarşılaştı. Buca Belediyesi Spor tesislerinde oynanan karşılaşmada rakibini 4-1mağlup eden yeşil beyazlılar büyük bir başarıya imza attı. 

İZMİR’İ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEKLER
U17 Play Off İzmir Finallerinde rakiplerini mağlup edenAliağaSpor, Buca Gençlerbirliği Spor, Demir Spor, Menderes Bld. Eğitim Kültürve Bayraklı Bld. Spor Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil edecek.
Geçtiğimiz ay da AliağaSpor U15 takımı Play off finallerinderakiplerini geride bırakarak U15 Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil edecek 5takım arasına girmişti. 

FUTBOLCU AİLELERİ BAYRAM YAPTI
Buca Belediyesi Spor tesislerinde oynanan karşılaşmayıizleyen genç futbolcuların aileleri ve arkadaşları Türkiye Şampiyonası hakkınıkazanan takımlarını doyasıya alkışladı. AliağaSpor U17 teknik direktörü MuratTopal, “Altyapı takımlarımızla her yıl önemli başarılar yaşıyoruz. Gençoyuncularımız bu yıl da büyük bir başarıya imza attılar. U15 takımımızdan sonrabu kez U17 takımımız da İzmir’i Şampiyonada temsil etme hakkını kazandı. Tümoyuncularımı kutluyorum” dedi. 

ALİAĞASPOR BAŞKANI UĞUR EREN: “ALTYAPIYA VERDİĞİMİZÖNEMİN, KURUMSALLAŞMAMIZIN SOMUT BİR SONUCU”
AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren, altyapıya verilenönemin başarıyı getirdiğini söyledi. Kulüp Başkanı Eren “Geçmişte Aliağaspor’unProfesyonel haklarının satılmasından sonra ne yazık ki profesyonel liglerdeyokuz. Bunun acısını yaşıyoruz. Bu yıl A takımımız kendi grubunda Play Offfinallerine katılmayı garantiledi. Aliağanın üst liglere yükselme beklentisinikarşılamak istiyoruz. Altyapı takımlarımız ise hep gururumuz oluyor. Geçen yılolduğu gibi bu yıl da U15 ve U17 takımlarımız İzmir’i Türkiye Şampiyonasındatemsil etme başarısını kazandı. Bu, altyapıya verdiğimiz önemin, bu alandakikurumsallaşmamızın somut bir sonucu. Tüm oyuncularımıza, teknik kadromuza,sporcu ailelerine ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

BELEDİYE BAŞKANI OĞUZ: “GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
AliağaSpor U17 futbol takımının başarısınınardından bir mesaj yayınlayan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, gençoyuncuları ve teknik heyeti kutladı. Başkan Oğuz yaptığı açıklamada,“AliağaSpor Genç oyuncularından oluşan U15 ve U17 futbol takımlarımızgruplarında başarılı sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonalarında İzmir’i temsiledecek takımlar arasına girmiştir. Tüm oyuncularımızı, teknik heyeti ve tümAliağaSpor Camiasını bu önemli başarıdan dolayı kutluyor, başarılarınındevamını diliyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv