İzmirli kadınlar Teknosa Mutfağı’nda buluştu

  • 0
  • 1.481
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerle buluşturmayı hedefleyen Teknosa,  ‘Teknosa ile Mutfaklı Günler’ etkinliklerine devam ediyor. 22 Aralık 2012 Cumartesi günü İzmir Balçova Egepark Teknosa Exxtra mağazasında düzenlenen “Teknosa ile Mutfak
Günleri” etkinliğinde kadınlara sağlıklı yemek yapmanın püf noktaları anlatıldı
 
Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, ‘Teknosa ile Mutfak Günleri’ etkinliği kapsamında bu kez Balçova Egepark mağazasında kadın
tüketicilerle buluştu. Türkiye’de 76 ilde 284 mağazasıyla teknolojiyi tüketicilerin ayağına götüren teknoloji perakendeciliğinin lider şirketi Teknosa, 22 Aralık 2012 tarihinde Balçova Egepark AVM’de yer alan Teknosa mağazasında düzenlediği mutfak etkinliğinde İzmir Balçovalı kadınlarla sağlıklı ve pratik yemek tarifleri paylaştı.
 
Ünlü şef ile Teknosa mutfağında Knoalı Kısır yaptılar
“Teknosa ile Mutfak Günleri” projesinin ikinci etkinliğine de Türkiye’nin önde gelen beslenme uzmanlarından Ender Saraç katıldı.  Kadınlar ayrıca ünlü aşçı Ayvaz Akbacak’ın Teknosa mutfağında hazırladığı sağlıklı yemekleri de tatma şansı buldu. Ünlü şef Pazılı Humuslu Sushi, Karides Samosa Böreği, Knoalı Kısır, Sakızlı muhallebi ve dolgulu Profeterol’den oluşan lezzetler sundu.
 
Etkinlikte Ender Saraç ile sağlıklı beslenme üzerine sohbet etme imkanı bulan kadınlar,  ünlü aşçı Ayvaz Akbacak’a da yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik ardından çekilişle belirlenen beş kadın,  Teknosa mutfağında yemek yapma hakkı kazandı. Şefi Knoalı Kısır tarifini birlikte pişiren kadınlar,  sürpriz ödüller kazandı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv