İZMİRLİ SEREN' E NAZAN ÖNCEL&SEZEN AKSU' DAN TAM DESTEK

  • 0
  • 975
İZMİRLİ SEREN' E NAZAN ÖNCEL&SEZEN AKSU' DAN TAM DESTEK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği geri dönüş albümü” Masumane” yi 3 Ocak 2016 tarihinde Avrupa Müzik markasıyla yayınlayan Seren Akıska, 2009 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren “Arasanda” şarkısıyla yakaladığı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor.

Seren Akıska, bu albümünde söz ve müziği kendisine ait 3 yeni şarkı dışında; Bora Duran, Nazan Öncel, Murat Güneş gibi önemli müzisyenlerin parçalarını da seslendirdi. “Masumane” de yer alan şarkıların düzenlemelerini  Febyo Taşel, Efe Bahadır, Bora Duran ve  Bahadır Şimşek yaptı.

SEZEN AKSU STÜDYOSUNUN KAPILARINI AÇTI
Sezen Aksu’ya ait “Yonca” stüdyosunda Sezen Aksu’nun da katkıları ile okumaları ve kayıtları yapılan  albümün prodüktörlüğü Seren Akıska tarafından yapıldı. Daha önceki Seren Akıska albümünden farklı olarak akustik yapısı, vokal performansı ve güçlü lirikleri ile dikkat çeken çalışmada 1’i versiyon olmak üzere 5 şarkı yer aldı.

NAZAN ÖNCEL DESTEĞİ
Son yıllarda genç isimlere verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Nazan Öncel, Seren Akıska’ya yepyeni bir şarkısını emanet etti. İlk defa Nazan Öncel şarkısı söylemenin mutluluğunu yaşayan Akıska;Nazan ÖNCEL benim uğurumdur ” dedi.
Enerji dolu, renkli ve hayat dolu bir albümle müzik kariyerine devam eden Seren Akıska. Hazırlık aşamasının bütün detayları ile kendi ilgilendi.

ÜNİVERSİTE ARKADAŞI BORA DURAN’DEN “GEÇMİŞ OLSUN”
Konservatuar yıllarında aynı sınıfta okuduğu "İnsan", "Gül Senin Tenin", "Sen de Gidersen", "Kalbimi Koydum" (feat Gülben Ergen) gibi şarkılar vasıtasıyla geniş kitlelerin sevdiği, yakın arkadaşı Bora Duran’a ait “Geçmiş Olsun” şarkısı ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Seren Akıska, Albüm fotoğrafları için Zeynel Abidin Ağgül’le çalıştı. İlk klibini İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde, Polonezköy de Kozanoğlu çiftliğin de çekti. 1 yıl önce evlendiği eşi Tayfun Ekinci' nin oyuncu olarak eşlik ettiği,. Doğal, sıcak ve gösterişten uzak klipte; ayrılık acısı anlatılıyor.

Şarkı listesi:
1. Geçmiş Olsun
2. Hasretim (Efe Bahadır Versiyon)
3. Masumane
4. İki kumru
5. Gelme bana
6.Hasretim (Febyo Taşel Versiyon)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Arşiv