İZSİAD’dan Cumhuriyet Balosu

  • 0
  • 3.521
Yazı Boyutu:

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD),  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Tarihi Hava Gazıfabrikasında verdiği balo ile kutladı.  

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yılı olması nedeniyle İzmirSanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un evsahipliğinde düzenlenen "Cumhuriyet Balosu" kentin önemli isimlerinibir araya getirdi. Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlenen baloda İZSİADüyelerinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğluile Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Temizocak, EgeSanayicileri ve İşadamları Derneği Yüksek İstişare Konsey Başkanı KemalÇolakoğlu, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı BülentAkgerman, Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu BaşkanıTemel Aycan Şen, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri FederasyonuYönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Şükrüer, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamlarıDernekleri Federasyonu Danışma Kurulu Başkanı Hüseyin Porsuk, Deniz TicaretOdası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk , Kemalpaşa Sanayici veİşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Beşok ve Vakıfbank 1. Bölge MüdürüHayati Yaman gibi önemli isimler yer aldı. 

İZSİAD Yönetim Kurulu misafirleri ile tek tek ilgilendi.Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı gecede Atatürk'ün Cumhuriyetbalolarında yer verilmesini istediği müzikal eserleri Dr. Özgen Küçükgökçedesteği ile grup trio seslendirdi ve konuklara keyifli dakikalar yaşattı.   

Gecenin açılış konuşmasını yapan İzmir Sanayici ve İşadamları DerneğiYönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt" Türk Milleti olarak bize düşengörevin Ulu Önder Atatürk liderliğinde  kurulan Cumhuriyetimize sahipçıkıp O’nun ilkeleri ışığında azimle ilerlemektir. Bugün Türkiye’nin miladı,doğum günü; bir bakıma bizlerin de. Doğum günümüz kutlu olsun!"dedi.
 
 
Necmi Çalışkan, Mustafa Moroğlu,Ali Osman Öğmen
Didem Oklap -Osman Kanlıoğlu
Aydın- Sema Özay
Yasemin Gezer
Beyhan-Kenan Aksoy
Hüsamettin-Ferdane Kaya
İzzet.Serpil Süsoy
Berkin Yarar
Mukaddes Çelik, Birsen Kayaönü
Neslihan -Özer Gürbüz
Suphi Özlahlan, Cemal Beyaztaş
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv