İzsiad’dan Görkemli Cumhuriyet Balosu

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94’üncü yıldönümünü, geleneksel balo ile kutladı.

  • 0
  • 918
İzsiad’dan Görkemli Cumhuriyet Balosu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94’üncü yıldönümünü, geleneksel balo ile kutladı.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Başkanı Mehmet Ali Susam’ın yanı sıra iş, siyaset, stk yönetici ve üyeleriyle davetlilerin yer aldığı gece, büyük coşkuya sahne oldu.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı şehit ve gazileri saygıyla, minnetle ve özlemle anıldı. Atatürk’ün çok sevdiği vals, tango ve zeybek gösterileriyle renklenen gece, “10’uncu Yıl Marşı”yla tavan yaptı. Katılımcılar coşkuyla marşı seslendirdi.

Sözlerine, “Yaşasın Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti” diye başlayan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, şöyle devam etti: “Büyük Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Büyük Önder’in bizlere bıraktığı en önemli eser Cumhuriyet ve kazanımlarıdır. Bizlere verdiği en önemli görev ise Cumhuriyet’i korumak, geliştirmek ve yüceltmektir. Bunun için de Atatürk’ü çok iyi anlamalı, O’nu yeni kuşaklara en doğru, en güzel şekilde anlatmalı, bu görevi devralacak kuşaklar yetiştirmeliyiz. 

İZSİAD olarak söz veriyoruz. Cumhuriyetimizi ve ülkemizi korumak, geliştirmek ve büyütmek için görevlerimizi eksiksiz yerine getireceğiz. Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv