İzyako’dan yeni yılda, üç yeni eser…

İZYAKO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Doğu: Pandeminin hızımızı kestiği, ancak yolumuzu kesemediği bir dönemin ardından; kitaplara dokunmak isteyen okurlara, doygun-duygulu içeriklerle ulaşmak amacındayız…

  • 0
  • 1.305
İzyako’dan yeni yılda, üç yeni eser…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de yaşamlarını sürdüren bir gurup yazar, şair ve araştırmacının bir yıl önce bir araya gelerek kurdukları İzmir Yazarlar Kooperatifi - İZYAKO, yayınladıkları üç yeni eserle; okurlarla buluşuyor.

Kooperatifin Kurucu Ortağı, Kurucu Başkanı şimdilerde Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Baysal’ın Kuvayı Milliye serisinin 6 ve 7’ncisi olan “İzmir’in Dağlarında” adlı iki ciltlik romanları ile Kooperatif Kurucu Ortağı ve şimdilerde Yönetim Kurulu Başkanı olan Ercan Doğu’nun “Kıymıjı Balık – Dedemin Yarısı” adlı eseri; İZYAKO’nun  “www.izyako.com” web sitesi ile bazı yayın satış sitelerinde okuyucularla buluştu.

Erdoğan Baysal, Vatanım Sensin adlı TV dizisinin senaryosuna ilham kaynağı olan, Göl Kitap Yayıncılık’tan 2011 yılında yayınlanan “Yüzbaşı Gavur Mümin” adlı romanın yazarı olup, Kuvayı Milliye serisinden daha önce yayınlanmış beş romanının yanı sıra, 6 çocuk öykü kitabı, bir de “Roman Nasıl Yazılır” adlı “Roman Yazım Tekniği” ile ilgili eseri bulunmaktadır.
Kooperatif çalışmaları konusunda bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Doğu,
“Kooperatif ve kooperatifçiliğin özüne uygun bir yapılanma ve yayıncılık anlayışı ile daha çok okura, daha uygun fiyatla ulaşmak amacı ve hedefindeyiz. Bu bağlamda, gerekli prosedürleri tamamlayarak, “yayıncı/yayınevi” sertifikamızı da almış bulunuyoruz.

Ortaklarımızın yeni yayınlanacak eserlerinin yanı sıra; önceden yayınlanmış eserlerini de okurlarla buluşturuyoruz.
Pandeminin hızımızı kestiği, ancak yolumuzu kesemediği bir dönemin ardından; kitaplara dokunmak isteyen okurlara, doygun-duygulu içeriklerle ulaşmak amacındayız.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv