Kadın eli farklılığı artıracak

  • 0
  • 784
Yazı Boyutu:

İzmir’in Kiraz ilçesinin en genç ve kadın başkanı SalihaÖzçınar Şengül, hızlı ve dinamik bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Seçimsonrası yorgunluğu kısa sürede üzerlerinden attıklarını belirten Şengül,“Kirazda yapılacak çok iş var. Kolları sıvayıp tüm birimlerimizle birlikteharekete geçtik. Çalışmalarımızı yapacaklarımızı Kiraz sakinlerinin de isteğive ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştireceğiz.  Elele güzel ilçemiz Kiraz’ı geliştirecek, ayağakaldıracağız. Hedefimiz 3 yıl içerisinde Kiraz’ın adını Türkiye’ye duyurmak.Genç ve dinamik kadromuzla çok çalışacak, az oturacağız” diye konuştu.

“Kadın eli farklılığıartıracak”
Kiraz’ın çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı SalihaÖzçınar Şengül’ü tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor. Kadın AdaylarıDestekleme Derneği  (KA-DER) İzmir ŞubesiYöneticilerinin ziyaret ettiği Şengül, ziyaretten mutluluk duyduğunukaydederek, bir belediyeye kadın eli değmesinin farklılığı  artıracağına dikkat çekti.  

“Gençlik enerjimizleyürüyeceğiz”
Kadın yöneticilerle birlikte kadınlara yönelik faaliyetlerdebirlikte çalışılacağının mesajını veren Başkan Şengül, “Yolun başındayız veyapılacak çok işimiz var. Hep beraber, dayanışma ve planlı bir çalışma ileKiraz ilçesini geliştirecek projelerin altına imza atacağız. Gençliğin verdiğienerjiyle Kiraz’ı kısa sürede Türkiye’ye duyuracağız” dedi.

“İzmir’e 2 uçtangedik açılmıştır”
MHP’li Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü, MHP Konakİlçe Başkanı Fikri Atılbaz da teşkilat üyelerinden oluşan 20 kişilik ekiplebirlikte ziyaret etti. Atılbaz, “Kiraz ve Aliağa’da seçimin kazanılmasıyla İzmir’e2 ayrı uçtan gedik açıldı. Bu gediklerin gelecek seçimlerde sayıca ve bütünlükolarak artacağından eminiz. Konak İlçe Teşkilatı olarak Kiraz belediyesine elimizdengelen katkıyı sunmak adına daima hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda MHP Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz veteşkilat mensupları, Başkan Saliha Şengül’e gümüş kaplama Türk Bayrağı tablosuhediye etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv